Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sztama

20.04. przeklęta data

Polecane posty

Data urodzenia największego zwyrodnialca Adolfa Hitlera. Niech mu ziemia ciężką będzie!

Gość ggggggadfaf
Nawet nie zdajesz sobie sprawy jak dużo zawdzięczasz temu człowiekowi!-powinnaś mu dziękować.

bo Hitler swoich nie zabijal? Ty Levicostam zawsze taki madry jestes...

Gość ghgfgfdgfg
Powinnaś się wstydzić. Nie mówi się źle o zmarłych

Gość ggggggadfaf
Levvietan Widzę że historyk z ciebie niezły hehe

Ok, to źle napisałam Edit: Jednego z największych zwyrodnialców wszechczasów. ggggggadfaf Tak, zawdzięczam mu takich idiotów jak ty.

Gość revvllonek
cześć :-)

Hitler tez zabijał swoich, Stalin to druga taka jebana zakała, dlatego edytowałam.

Gość ggggggadfaf
Sztama Czemu zaraz idiota?To co napisałem było z przymrożeniem oka. Wiesz że wojny rozwinęły naszą cywilizację?

Spalić wszystkich zwolenników Hitlera, zakopać od głowy w dół, a potem pościnać im te przeklęte łby!

Adolf Hitler był wybitnym człowiekiem. Mawiał: "Gdziekolwiek sięgnie nasz triumf, zawsze będzie jedynie punktem wyjścia do nowej walki."

ggggggadfaf "To co napisałem było z przymrożeniem oka." No mam nadzieje.

Wybitnym i inteligentnym, miał niesamowity dar przekonywania, skoro przekonał do siebie tylu ludzi.

Gość ggggggadfaf
Sztama Nadzieja matką głupich :P Ale wielbicielem Hitlera to ja nie jestem,chociaż z racji tego że lubię historię często o nim czytam.

Gość ggggggadfaf
Sztama Ja nie tyle o nim co o obozach To jak o obozach to powinnaś chyba bardziej nienawidzić Himmlera.

Gość Pedorita
dar przekonywania to mial swietny, szkoda tylko ze go w taki sposob wykorzystal... :/ 20.04 urodziny mojej siostry :))

Gość IMO13758
Sztama - był nie tylko dobrym oratorem. Rozpędził gospodarkę biednych, głodujących Niemiec. Podobnie jak USA dzisiaj, tyle, że oni są mądrzejsi i napadają na inne kraję w imie demokratycznej wolności...

Pedorita, witam w klubie, mojej tez. ggggggadfaf, wszystkich, którzy mieli z tym związek.

Gość ggggggadfaf
Pedorita dar przekonywania to mial swietny, szkoda tylko ze go w taki sposob wykorzystal... :/ No nie wiem czy taki świetny dar przekonywania miał-zastraszanie, groźby,terror itd. dzięki temu doszedł do władzy.

"zastraszanie, groźby,terror" A mało było takich, którzy uważali, że ma rację? Nie potrzebny do tego był terror i zastraszanie.

Gość IMO13758
Sztama - wbrew temu co pewnie myślisz samo poparcie ludu nie zawsze wystarcza do przejęcia władzy...

Gość ggggggadfaf
Sztama Właśnie wbrew temu co większość osób wie o tym jak Hitler doszedł do władzy terror itd był nie zbędny. A Ty jesteś Żydówką?

IMO, wiem, chodzi o to, że i tacy popaprańcy sie znaleźli. Nie, Polką.

racja IMO USA działa "pod przykrywką" tłumacząc, że dla dobra wspólnego i bezpieczeństwa na świecie.Hitler robił to jawnie, otwarcie mówił o swoich celach.Mówił tak, że szły za nim tłumy.Jest swojego rodzaju ewenementem na skalę światową, jego twarz rozpoznaje każde dziecko.Sam nie był zdolny do zamordowania tylu osób, miał wokół siebie wielu fanatyków i wyznawców swoich poglądów.Czy był do końca taki zły? Kto wie...Cóż może jeden człowiek.

Gość Pedorita
ggggggadfaf a jak jeden chuderlawy czlowieczek jak hitler mial zastraszyc i zterrroryzowac tylu ludzi. wlasnie tym darem prezkonywania zyskal sobie szacunek takiej ilosci ludzi, ktorzy byli bezwzglednie w niego zapatrzeni i to oni tak zwani hitlerowcy zastraszali itd, hitler swoimi rekami zrobil malo, ale swoim slowem zagrabil sobie wielu, ktorzy w jego imieniu terroryzowali swiat...