Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sztama

20.04. przeklęta data

Polecane posty

Gość znawczyni piekna xfd
sztama przeciez ty za grania w robocie jestes :D aha rozumiem to byla tylko przykrywka :D znudzilo ci sie jechanie na 2 fronty i revlonka wysłałaś za granice :D n nieżły plan, niezły szkoda ze wszyscy i tak wiedza o co choo 🖐️

Gość IMO13758
Co nie zmienia faktu, że pokojowymi sposobami zajełoby mu to więcej czasu, jeśli w ogóle dałby radę...

Gość ggggggadfaf
Pedorita Nie zrozumiałaś mnie.A ja nie mam teraz czasu się rozpisywać i wyjaśniać jak było.

Tak, właśnie tak było, wysłałam za granicę, najpierw była Carrie, wampirzyca a teraz revlonek:)

nie wiem czy carrie i wampirzyce ale wiem ze revlonka na pewno ten sam łupież na twojej foci i revlonka mowi sam za siebie :O

Gość Pedorita
ggggggadfaf spoko:) jak kiedys bedziesz mial/miala czas to napisz jak naprawde bylo, ja bardzo chetnie poczytam

Gość ale o tzo chodzi?
Sztama to Carrie ta z Białego Stoku?

ale o tzo chodzi?, tak, mam 8 różnych nicków, innych się później domyślicie.

Gość IMO13758
Pedorita - nie możesz wszystkiego przypisać jego zdolnościom słownym. Hitler po prostu w ciężkich czasach zdolał znaleźć namacalnego "wroga", którego wycieńczona ludność mogła ukarać za swoje krzywdy. Tak samo jakby u nas dzisiaj znalazł się drugi Piłsudski i poprowadził naród przeciwko swojemu "ciemiężycielowi" - Rządowi.

Wawcia Returns Gdyby dokończył to równie dobrze mogłoby Cie tu dzis nie być.

Gość IMO13758
Tak, mówię o Żydach.

dobra revlon zwijaj manatki i tak wszyscy wiedza ze dupczyłaś sie z imo13424 kiedyś tam na jednym z topików

Gość Pedorita
dzieki, wolalbym przeczytac w skrocie jak ty to zrozumiales/las , bo skoro mowisz ze Hitller terroryzowal ludzi i zastraszal to chcem wiedziec jak ty to rozumiesz.... czym on mogl zastraszyc ludzi bez jakiejkolwiek wladzy na poczatku... zeby dostac sie na jakikolwiek szczebelek zeby miec cos do powiedzenia to chyba najpierw musial naobiecywac luziom conieco i tak zagrabil sobie stolek, a pozniej to juz bylo latwiej.. wiec jest to bardziej taktyka psychologiczna, ci ludzie go kochali, traktowali go jak boga, czcili jego imie... i oni zastraszali w jego imieniu.. zreszta juz sie powtarzam, naprawde chcialabym to uslyszec od ciebie tak w 2 zdaniach jak on sie na ten sczzyt wspial grozac ludziom i czym ich mogl zterroryzowac...

Gość IMO13758
Pedorita - jakie groźby? Najzwyczajniej w świecie jego poplecznicy ZABILI opozycję...

Ok Żydów nienawidził, ale poza nimi poszły miliony Polaków i wiele innych narodów

Hitler był szefem małej partyjki, ale miała ona bardzo radykalne poglądy i radykalna w działaniu. Współcześnie na Hitlerze wzoruje się Kaczyński, pochody z pochodniami, wmawianie ludziom, że są prześladowani i tylko on potrafi pokazać droge ku Słońcu i lepszej przyszłości. Ale niestety, to tylko moga byc ogrzewane kotlety, bo to nie XX wiek, i zbyt dobrze znamy mechanizmy faszyzmu, by mógł się powtórzyć.

Gość Pedorita
no ja sie wlasnie pytam jakie grozby?? on poprostu mowil ludziom to co chcieli uslyszec, dal im czego potrzebowali, obiecywal i juz.. jakby jego slowo nie mialo sily to by nie mial takiego poparcia przeciez... ktos mu dal ta wladze, a wladze daja ludzie, a ludzie wybieraja sobie przewodnika jak imm mowi to co chca uslyszec... proste... sila slowa

sztama mam pytanie czemu uprawiasz seks oralny ze swinka morska na zdjeciu ktore dodalas kilka dni temu?

Gość IMO13758
Sztama - zgubiłaś mnie. Chodzi mi o to, że on mógł nawet nic nie mieć do Żydów. Byli po prostu żrodkiem, który pozwolił mu na zdobycie poparcia ludności. Propaganda...

Gość a sztama to
nadworna dajka kafe

jak ty porownujesz kaczynskiego do hitlera to ja ci gratuluje glupoty i bardzo bym chcial rowniez poznac twoich rodzicow by im pogratulowac splodzenia takiego jebanego kretyna

Gość IMO13758
Pedorita - ale kogo miała wybrać ludność jeśli konkurencja Hitlera była albo martwa, albo zastrzaszona wizją śmierci? Bez żadnych kontrargumentów w dyskusji nawet ja na geniusza debat wyjde...

Gość Pedorita
przeciez jedna mala partyjka calej ludznosci niemiec nie zabije jak go nie posluchaja... wiedzial co mowi zeby ludzie go sluchali, zrobil im pranie muzgu a potem stworzyl armie... wychowal swoje dzieci ktore robily to co chcial... jego pozycja nie byla zbudowana na sile fizycznej, zastarszanie bylo pozniej, jak juz wiedzial ze ma wladze... ale zeby ja zdobyc musial grac slowami