Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skjdadada

kupilam mieszkanie a teraz nie moge spac spokojnie

Polecane posty

Gość Olka556
Ja wzięłam z mężem kredyt i wpadłam w jakąś depresję... bardzo chciałam mieć swoje mieszanie, ale zaczęła mnie przerażać wizja długów, spłacania tego wszystkiego, coś jak po ciąży ;p ale mniej się już tego boję, ta wizja mnie nie przeraża jak kiedyś. W dodatku przekonałam się do mieszkania i do miasta, bo kupiliśmy sobie dwupokojowe mieszkanko w Łodzi inwestycji Panormika, to ten duży wieżowiec na ul. Bartoka, w środku wykończony jest po same uszy, nowoczesne sprzęty, mamy garaż pod ziemią, no wszystko na plus. Wiem, że było warto. :)

Gość gość
Olka556 to się zastanów czy wpadłaś w depresję czy jesteś zadowolona, bo przeczysz sama sobie. A tak w ogóle to jesteś marną reklamą

Gość Mania888
Nie ma się czym stresować. Ja mam kredyt na 160 tys. i jak go brałam to miałam na uwadze większość przeszkód, na które mogę napotkać w czasie spłacania go. Pracy w razie czego jest dużo - trzeba się tylko dobrze rozejrzeć no i liczą się chęci. Poza tym jeśli teraz pracujesz to masz doświadczenie, a to obecnie dla pracodawców jest bardzo cenne. Jeśli masz umiejętności przedsiębiorcze - zawsze możesz pomyśleć o założeniu własnej firmy, są dofinansowania, z których można skorzystać i postawić pierwsze kroki.

Gość gość
ja też kupiłąm mieszkanie na kredyt na wynajem dzięki pomocy www.multinieruchomosci.pl , mieszkaniew jest super, najemcy zadowoleni, a splate kredytu załatwiam ich czynszem i jestem zadowlona z obrotu sprawy.

Gość Anizmozja66
Dobrze jest zaopatrzyć się w porządny materac do sypialni, to bardzo ważne ponieważ 1/3 życia przesypiamy, a zły sen może skutkować zmęczeniem, brakiem chęci do życia no i bólami kręgosłupa. Ja teraz mam materac Viscotherapy i jestem zadowolona. Mówię to z własnego doświadczenia, bo niestety to i mnie się przytrafiło.Tak że, powtórzę - materac ma znaczenie!