Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghfh6u64u4

Mam 177 cm. Brak szans na faceta?

Polecane posty

Gość ghfh6u64u4

Wydaje mi się, że oni wolą niższe, słodkie kobietki.

Gość numer9999
Nie znasz się : )

Gość a skąd jesteś i ile masz lat?
i jaką masz budowę układu kostnego? masz masywny układ kostny czy normalny, kobiecy?

ja tu myslalam, ze w pasie a ona podaje wzrost.. a idz Ty. A wiecie co? denerwuja mnie takie wpisy typu co jest fajniejsze: maly biust czy duzy, blond wlosy czy ciuemne, wysokie czy niskie, no masakra zaraz zajoba dostane. Wszystko jest kwestia gustu. Mozesz i miec nawet 190 albo 140cm i znajdzies zfaceta ktory Cie pokocha. Idz i wiecej nie grzesz (

Gość ghfh6u64u4
Raczej kobiecy. Jestem szczupła. Ale troche sie garbie i robie duze kroki, to wyglada jak meski chód.:S

Przestań tak myśleć ... nie jest źle .. ja jestem tego samego wzrostu i nie przejmuję się tym tak jak Ty.. Natrafisz jeszcze na swojego faceta wyższego od Ciebie który lubi takie wysokie dziewczyny a nie karły

ghfh6u64u4 Sluchaj wielu wysokich facetow szuka wysokich kobiet ze wzgledu na wygode :) Latwo im sie ze soba calowac,tanczyc, w niektorych pozycjach seksualnych tez jest latwiej. Poza tym masz pewnie ladne dlugie nogi. Naprawde nie martw sie, jak na moje oko masz optymalny wzrost. Pozatym zobacz ile gwiazd show biznesu jest wysokich i jakie sa piekne :) Tutaj anwte masz stronke gdzie mozesz zobaczyc ktore gwiazdy sa w Twoim wzroscie, wystarczy ze wprowadzisz odpowiednie dane http://www.celebheights.com/s/compare.php Wszystko jest kwestia gustu, jesli jestes ogolnie ladna to napewno kogos znajdziesz. jedni lubia nieskie, inni wysokie :)

Koliberek35 Ale nie musisz od razu wyzywac niskich dziewczyn od karlow ;) Jestes niedoinformowana. Wzrost karli zaczyna sie ponizej 140cm u kobiet a u mezczyzn 150cm ;) Troche tolerancji, dla ludzi ktorzy wygladaja inaczej niz Ty. Ciekawe jak bys spiewala gdybys byla nizsza

Gość maciejopole
koliberek ty pusty lbie siebie k...wa najpierw ocen a potem innych

Gość oczywiscie ze masz szanse
ale u tych wysokich :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: bo niskich to mam nadzieje spławiasz :O

Wiem ... sorki... ale niekiedy też nas nazywają żyrafami albo wieżowcmi ;)... Ja się tym nie przejmuję ... ale niektórych tak samoi rami .. jak tych niskich

Gość maciejopole
jestem facetem, mam 184cm wzrostu i nie chcialbym takiej tyczki, nie ma to jak drobna kobieta w szpileczkach, 100% kobiecosci

Gość napalony kogut
a ty bluezka jakich facetow lubisz???

Gość jak masz małe stopy
To spoko :) Najgorsze to są wysokie laski co mają stopy powyżej 40, masakra!! :(

Gość a ja mam 179 cm.
zawsze, mialm powodzenie u facetow i to ja decydowalam z kim chce byc. Od ponad 10 lat jestem mezatka...wierz mi jakos nie mialam z tym problemu :)....ale zasada nr.1 NIE GARB SIE!!!! A facecci nie maja tak, ze tylko podobaja sie im niskie, albo tylko wysokie, kazdy ma swoj gust.

Gość oczywiscie ze masz szanse
jesteś skazana na wysokich :classic_cool: to raczej nie powód do zmartwień? :classic_cool:

Gość spocziiiii
w praktyce wygląda to tak, że najważniejsza jest twarz i tyle :O

maciej.. wez sie ty lepiej za siebie, bo z tego co widze to na razie ty pokazujesz zaje.biscie niski poziom umyslowy ;] Koliberek Cz zyrafami. Daj spokoj :) Jest ok. Liv Tyler jest mniej wiecej w waszym wzroscie a spojrz jaka jest piekna :) Dobrze,ze sie nie przejmujesz nie ma czym, ludzie ktorzy wyzywaja sa zawistni, chamscy egoistyczni i nie warci uwagi. Pokazuja poziom glupoty. Wy wysokie macie dlugie nogi i jestescie sexbombami. Nie wygladacie jak dzieci i to jest plus dla was. Plus jets dla kazdego zarowno dla wysokich jak i niskich. Sluchaj mam kolezanke w grupie ktora ma 192cm wzrostu i ona jets nieszczesliwa, ona jets naprawde nieszczesliwa.

napalony kogut Szczerze od 174cm do 184cm :) moze dlatego,ze jestem z tych niskich. Zalezy od wzrostu, jesli jestem niska lubie sredniego wzrostu a skoro bylabym wysoka jak koleżanki tutaj to lubilabym wysokich :)

Gość ghfh6u64u4
Dzięki :)

Tylko podałam przykład jak nas nazywają ... niejednokrotnie to słyszałam ... A tacy jak tutaj niektórzy napisali że mamy duze stopy itp. to wszystko zależy od proporcji... jestem ciekawa jakbyśmy wyglądały w rozmiarze buta 36

A dziewczyny nie martwic sie tylko hodowac dlugie wloski i trzymac figurke bo tak naprawde dla facetow nie wazny jest wzrost tylko zeby kobieta byla SZCZUPLA miala najlepiej dluzsze wlosy (od ramion do pasa) i ladna twarz, reszta sie nie liczy :)

Gość siema baboki
ile ja bym dała aby miec 177cm wzrostu :( mam 158 i szlak mnie trafia!