Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lala nie malowana :(

seks-mega problem :( pomóżcie

Polecane posty

Mam problem z moim facetem. jesteśmy razem 5 mcy, zrobiliśmy to było fatalnie. Otóż ma bardzo małego i śmiesznego penisa Taki bananek zakrzywiony w góre. wczesniej mialam chlopaka z którym zrobiłam to 2 razy i było duzo lepiej niż z tym obecnym. Na dodatek ciagle pytał w trakcie jak mi jest, czy dobrze, okropnie jeczał a raczej sapał. A na drugi dzień mi się oswiadczył :( co ja mam robić wiem ze seks nie jest najwazniejszy ale nie mam ochoty na powtorzenie tego z nim bo czułam sie beznadziejnie mimo ze go kocham a co dopiero cale zycie tak miec. pomozcie co robic?

no nie chciala bym byc w twojej skorze. moge sobie tylko wyobrazic co czujesz:( kiszka

i co ja mam robić? :(

nie wiem. ja sobie nie wyobrazam na dluzsza mete zycia z kims od kogo mnie odrzuca. moze to tylko ten pierwszy raz byl taki niefortunny??

Gość sakkksdje
nie ma nic na sile, sex jest wazne i jesli nie uklada sie w tej materii to neistety ale nie wrozy zwiazkowi dobrej przyszlosci. Kiedysbedziesz chiala zaznac lepszego sexu, milosc niestety nie wystarczy

oby, jednak nie mam ochoty tego powtórzyć. jest mi z nim dobrze ale seks kurcze odrzuca mnie, najgorsze ze nie czułam w trakcie nic tylko zazenowanie tymi jego ruchami i sapaniem, no i en jego penis wydał mi sie tak obrzydliwy :( a on mi sie oswiadczył :(

Gość kingkong ...
Przeciez jest dziesiatki pozycji mozecie sprobowac ! A nie po pierwszym razie wyciagasz pochopne wnoski ! Dzialajcie jeszcze a jak bedzie kiszka to mozesz zastanawiac sie nad rostaniem daj szanse temu zwiazkowi! A co do sapania to co ma gosciu sie udusic na bezdechu?

Gość madzialenkaaaaaaaaaaaaaaa89898
spokojnie to dopiwro pierwszy raz , jeszcze sie wszystko ułozy, facet musi troche pocwiczyc heheeh

:(

on miał przede mną 2 dziewczyny z którymi był rok, a z pierwszą 3 lata, no i obie go zostawiły.

uprawiał z nimi seks, ja jestem jego 3 w łózku, on moim drugim.

Gość antylopa cruz
banany są fajne :D

Gość autorko opanuj sie
nie dziwie sie, ze go zostawily:-O tez mialam takiego goscia kiedys. penisek mial jakies 5 cm jak stanal :-O lupa trzeba bylo go szukac jak nie byl podniecony. to bylo jalies 7 lat temu, do dzisiaj brzydzi mnie same wspomnienie. w dodatku mial wlosy na plecach ..takie klojace :-O 3 min i poseksie...beee...nie powtorzylam nigdy wiecej..a on i sie oswiadczyl i mieszkanie wynajal itp..beee...uciekaj lepiej!!!

tylko że go kocham, ale nie wyobrażam sobie seksu z nim wiecej :( normalnie mam obrzydzenie, nie wiem co robic

prostsze by btlo jak bys go nie kochala... probowalas mu powiedziec ze cie odrzuca od seksu z nim?

nie, nie potrafiłabym mu tak powiedzieć, nie chce go zranić.

no ale wyjscia sa dwa... albo mu powiesz i postaracie sie cos z tym zrobic albo od niego odejdziesz. nie ma trzeciego!:(

Gość fafarafatuturutuman
lala albo pisz konkretami albo zakoncz ta rozmowa bo wkolo powtarzasz to samo jak nie chcesz wiecej sexu z nim to go zostaw i nie zadawaj glupich pytan! chyba ze prowokacja!

Gość kikghfff
a mój ma niezły kawał sprzętu ale charakter nie teges :[ cos za cos ...

racja cos za cos. charakter ma super, jest troskliwy, opiekunczy, mozna na nim polegac do rany przyłóz, idealny kandydat na reszte zycia, ale seks beznadziejny. najgorzej mnie obrzydza jego penis bo wyglada koszmarnie, moze po ciemku gdybym nie widziała go by było inaczej, ale tak wykrzywiony no normalnie chce mi sie az wymiotowac jak o nim mysle :( mpoj poprzedni chlopak miał normalnego prostego, ale był okropnym dupkiem.

Gość lokngfcvgaffaadd
omg ale problem

Gość lokngfcvgaffaadd
zerwij i po problemie

Gość misia888333
a dlugo ze soba jestescie?

Gość czytac czytac czyt
czytajcie ze zrozumieniem autorka napisała ze 5 miesięcy

Gość mnbvcsdfghjk
up up odswiezAM