Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ninka000

kobiece auto

Polecane posty

Co to w ogóle za wymysł "kobiece auto" A potem szok co się dzieje z takim samochodzikiem jak ktoś Ci na czołówkę wyjedzie. Mam w domu przykład, po tym jak ojciec miał wypadek matka nie chce niczego innego prócz jeepowatego dużego cosia, a wcześniej uwielbiała talię małe urocze

Gość kldsjfksldjfskl
Mini Cooper

Jest takie , ale one jest tak brzydkie ze moje palce odmawiaja wystukania jego nazwy :o

Twingo tez , ale chodzilo mi o nnniiissssannaa mmiiicccrree tego nowszego ta zabe , sorki ale jak to pisalem to rece mi sie trzesly ( z przerazenia zeby nie bylo :P;) )

Dobra pojdzmy na kompromis jak w przykladnym malzenstwie :P Oba samochody sa tak samo ohydne :D

Gość oooookkkkkkkk
kobiece auto? ze niby powinno byc male? ciekawa teoria ale chyba nieaktualna

Gość prawictwo pospolite 143
Zależy czego oczekujesz od samochodu.. W miescie małe auto jest lepsze i latwiej nim parkować.

Gość gość
ja mam tivoli i mega kobiece jest dużo schowków ma w środku a to zawsze przydatne jest. Technicznie chyba też ok wypada tak mi brat mówił ja to się nie znam to musiałam mu uwierzyć i ma fajną kolorystykę

Gość gość
Nie ma chyba bardziej kobiecego auta od aygo. Fajny design ma jak dla mnie bardzo kobiecy i jak na takie małe autko to nie ma 3 drzwi tylko 5 co się chwali. bardzo intuicyjne auto

Gość nataszka

Dla mnie najbardziej kobiece auto to marka Mini, mam Pacemana to zgrabne autko, niewielkie, fajnie si,ę prowadzi. Bardzo płynna jazda, doskonale wchodzi w zakręty , no i ten design. Jak zobaczyłam to cudo w naszym katowickim salonie Bawaria Motors Mini odwrotu nie było

Gość pridaa
Dnia 29.01.2019 o 13:33, Gość nataszka napisał:

Dla mnie najbardziej kobiece auto to marka Mini, mam Pacemana to zgrabne autko, niewielkie, fajnie si,ę prowadzi. Bardzo płynna jazda, doskonale wchodzi w zakręty , no i ten design. Jak zobaczyłam to cudo w naszym katowickim salonie Bawaria Motors Mini odwrotu nie było

Zgadzam się z tobą w stu procentach, Mini - dla mnie auto z klasą idealne dla kobiety. My Mini Coopera mamy, jeżdzę nim już 2 rok, super jest. Na Czerniakowskiej kupowąłam w Warszawie też właśnie w Bawaria Motors Mini. Salon renomowany, dobra obsługa no i serwis też konkret