Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozczarowana seksem

Ratunku! Seks z moim chłopakiem to jakiś dramat!

Polecane posty

Gość rozczarowana seksem

Właśnie wysmarowałam mu penisa karmelem a on puścił w tym czasie smierdzącego bąka :/

Gość rozczarowana seksem
up, niech mi ktos odpowie co zrobic, to jest prawda co napisalam :/

Gość sara3535
To z kim Ty sie zadajesz, odbilo Ci ze tak nisko upadlas. Pokazal Ci jaki ma dla Ciebie szacunek. Gratulacje udanego chlopaka i wspanialych przezyc milosnych.

sara, a ty pokazałaś swoją inteligencję, wierząc w głupią prowokację.

Gość rozczarowana seksem
No on na codzien jest normalny. Ale po prostu pozwoliłam mu na zbyt wielką swobodę... bez skrępowania puszcza przy mnie bąki czy beka. Ale nie spodziewałam się, że będzie robił to w takiej sytuacji. Nie mieliśmy uprawiać seksu, po prostu oboje leżeliśmy nago, on lubi słodycze, kupił sobie mase krówkową a ja ją złapałam i wysmarowałam mu penisa..

Gość ciekawlik
puścił cichacza czy takiego z dźwiękiem? Pewnie ma zawsze osane gacie i smodliwy oddech z rana i już w kilka chwil po umyciu zębów. ^Tacy są najgorsi to chodzące odorki, zmiataj od niego puki kiedyśnie zasa prześcieradła karmel i gówno to okropny widok.

Gość rozczarowana seksem
hehe, cichacza ale strasznie smierdzącego. ja pierdole no i z seksu nici, myslałam ze zrobie mu orala a pozniej zaczniemy sie kochac, ale myslałam ze sie porzygam a teraz zaczelismy sie kłocic, bo ja tylko powiedziałam zeby tak nigdy wiecej juz nie robil no i sie zawiązała kłótnia. Uraziłam jego ego :D