Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mariika

Mdlosci w nocy

Polecane posty

Witam!! mam pytanie otoz to straszne mam mdlosci w nocy! mam tez brzuszek wiekszy czuje sie jak ciezar..przypomne ze 3 tygodnie temu kochalam sie z narzeczonym doszlo 2 razy do wytrysku.. czy to moze byc ciaza?

randomLady- Kochana kochalam sie toz zaraz po okresie wiec mysle ze to byly dni płodne ;o

tak biore, regularnie wczoraj poszlam je zmienic bo byly zbyt silne i zauzywam teraz Jasmin... lekarz zabronil nam sie teraz Tydzien kochac bo organizm musi sie przyzwyczaic no ale nie dalismy rade...w poniedzialek sie kochalismy.. ale to juz nie o to chodzi martwi mnia te bóle, mdlosci.. wczoraj o 4 rano myslalam ze sie zrzygam tak mnie wzielo;/

Gość O czym wy piszecie????!!!!
Nie ma dni płodnych podczas brania tabletek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Wszędzie jest to napisane a wy dalej swoje!!!!Jeżeli bierzesz anty ciąża jest prawie równa zeru!!!!Poczytajcie!!!Ty autorko i ty co jej odpisałaś też.Takie głupoty......

Gość O czym wy piszecie????!!!!
A mdłości bóle głowy to pewnie od zmiany i tyle!To samo przechodziłam.Ale nie myślałam wtedy że to ciąża bo czytam ulotki...i wiem że są takie skutki uboczne.Też zmieniłam na Jasmin.

Gość 1234567890z
Na ciaze masz bardzo male szanse, a te dolegliwosci to moga byc po zmianie tabletek. Moze wystepowac po porostu po zmianie, a moze Ci one nie sluza. Nie powinno sie przepisywac tabletek bez wczesniejszych badan. Ja (majac 17 lat i bedac nie swiadoma) poszlam do gina po tabletki i tez przepisal mi od reki jakies gowno (nie pamietam nazwy- to bylo lata temu), czulam sie po nich jakbym byla w ciazy, piersi mi sie powiekszyly, bolaly, mialam nudnosci, czasami rano, czasami wieczorem, krecilo mi sie w glowie, zdarzylo mi sie nawet kilka razy wymiotowac. Przerazona zapytalam Mamy ze przeciez nie moge byc w ciazy biorac tabletki, a objawy jak w ciazy. Od razu zareagowala, zabrala mnie do super lekarza u ktorego zostalam przebadana i od razu kazal zmienic antykoncepcje. Dostalam Harmonet po ktorych czulam sie rewelacyjnie - jakbym w zyciu nie brala zadnej antykoncepcji i bralam je 6 lat. Szczescie w nieszczesciu - znalazlam suuper lekarza ktory mnie leczy do dzis :) a to juz prawie 8 lat :) Takze mysle, ze to po zmianie tabletek, albo poprostu przez zle ich dobranie. Na Twoim miejscu poszla bym do lekarza i powiedziala o swoim samopoczuciu, niech cos zadziala.

Gość gość
mam podobnie tylko ze nie biore anty juz z 1,5 roku od niedawna staramy sie z mezemo dzidziusia zrobilam2testy ciazowe wyszly negatywnie dostalam okresu a od jakis 2 tyg mdli mnie w dzienjak cos zjem a najczesciej w nocy wybudza mnie i mdli czasami odbija mi sie wymiocinami co to moze byc??? wie ktos??