Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcelinaswswse

Blagam niech ktos MNIE WYSLUCHA I DORADZI CZUJE SIE JAK SZMATA:((((((

Polecane posty

Gość marcelinaswswse

Po 5 latach chlopak zostawil mnie dla pewnej malolaty lecz po kilku miesiacach odezwal się do mnie ze bardzo teskni ze chce wrócic itp prosil mnie tak miesiac.. zgodzilam sie spotkac on plakal ze chce to naprawic.. itp itd ostatni tydzien byl bardzo fajny jezdziliśmy sobei do lasu spacerowalismy i wiadomo byl tez sex.. 3 dni pod rząd .. ja tez tego chcialam.. myslalam ze bedzie dobrze juz .. i wczoraj mial odezwac sie w przerwe w pracy i sie nie odezwal wcale wiec postanowilam i ja sie juz nie odzywac nie dzwonic schowalam tel do torby a bylam w szkole jak wrocilam do domu patrze tam 12 polonczen nie odebranych.. odzwonilam a on do mnie zebym teraz wypier*** ze jestem pojeb** i mam spadac za taka olewke.. ale to jest nic.. zawsze o 22 gadalismy przed snem i zadzwonilam ale tel byl zajety az do 22.40 potem odebral i mowi- co ty chcesz.. teraz to spadaj.. a ja mowie - widze ze sobie z tamta malolata gadales 40 min..? a on- a huj cie to z kim gadalem, ja- to ciekawa jestem czy ta twoja Monisia bedzie zadowolona jak sie dowie jak se mna sypiales przez ostatni tydzien i co na nia gadales... a on do mnie i tu szok- CO JA Z TOBA NIC NIE ROBILEM A JAK JUZ TO WCALE TEGO NIE CHCIALEM I BARDZO TEGO ŻAŁUJE TO TY MNIE ZMUSZALAS ZROBILEM TO ZEBY CI NIE BYLO PRZYKRO... ALE NIC TO DLA MNIE NIE ZNACZYLO I DAJ MI JUZ SPOKOJ JEZU CZEMU SIE DO MNIE TAK DOCZEPILAS... ITP ( to ja sie nic nie odzywalam zaczelam plakac i sie rozlonczylam ) to odzwonil i powiedzial ze zartowal itp.. eh jest mi teraz tak smutno.. nie wiem jak się na nim zemscic jestem pewna ze pogodzil sie z tamta pinda i ma mnie juz gdzies.. chciala bym zeby zaplacil mi za to jak mnie potraktowal:(( a ja mu naiwna wybaczylam ze mnie dla tamtej zostawil chociaz tak to przezylam aha dodam jeszcze ze w poprzedniej szkole ( na studiach) chodzilam do bardzo dobrej szkoly ale przez te jego zdrady ktorych się domyslalam mialam problemy w szkole nie moglam sie skupic na nauce, nie chodzilam wiele razy bo wracalam do domu zeby tylko się z nim spotkac i nie zdalam, mialam poprawke w wakacje ale na nia nie poszlam bo mnie wtedy w wakacje zostawil i nie bylam w stanie sie uczyc i musialam powtarzac rok ale juz w innej szkole i tu idzie mi bardzo dobrze mam tylko 1 poprawke teraz w maju a reszta mam same 4 i 5 i kilka 3 .. lecz on nigdy nie widzial mojego indeksu bo nigdy go to nie interesowalo a wczoraj zaczol mi gadac ze jestem za głupia na takie studia ze mam poprawke i nie zdam i mnie wywala z kolejnej szkoly ze porwałam się z motyka na słonce .. ze studia sa nie dla mnie i tak ciagle mi jedzie:(( nie mam juz sil chcila bym sie na nim zemscic ale nie wiem jak:(

olej dziada i zyj wlasnym zyciem.przyloz sie na nauki,a nie tylko rozmyslasz o rozlanym mleku... no i po tygodniu skrobnij monisi sms'ka jak sie lize pale,ktora byla w tobie:P

Gość marcelinaswswse
ona to dzieciak ma 17 lat i nawet sexu z nim nie uprawia my mamy po 23 .. ona z nim sie tylko spotykala chodzili sobie po Złotych tarasach w wawie i do niej jezdzili ogladli tv z jej rodzicami obgadywal mi ja ze boi się mamusi ze mial juz tego dosyc siedzenia z jej rodziami itp wiec dlatego sobie o mnie przypomnial zapewne bo ona mu nie chciala dac dupy.. teraz sobie troche ulżył przez tydzien i ma na miesiac spokoj potem sobei znowu o mnie przypomni..;/

juz pamietam,juz tu kiedys pisalas.no to jak sobie przypomni to sie z nim nie spotykaj.wykresl go ze swojego zycia,skup sie na nauce,niedlugo sesja bedzie przeciez.ten czlowiek dla ciebie nie istnieje,koniec.sama z siebie ta szmate robisz

Gość mncbx
małolaty są po to by je dymać, jestescie na usługi facetów , zspokajaczki ich zadz , tak ma byc , jest dobrze ! nic sie nie stało .

Gość marcelinaswswse
Wiem ale to nie jest takie latwe on to manipulant potrafi tak zrobic zrobic ze kady mu uwierzy..

Gość marcelinaswswse
lubie gry sra mi do ryja i szcza :classic_cool:

Gość marcelinaswswse
chciala bym sie na nim jakos zemscic o to mi chodzi ale nie wiem jak

Gość mncbx
zaraz go syfem

wiesz jak sie najbardziej zemścisz ?jak go olejesz!!! i urwiesz z nim kontakt raz na zawsze. nawet jeśli jej cos tam o was powiesz to on to odwróci przeciwko Tobie, a ona mu uwierzy bo takie są kobiety, znam dwa takie przypadki z własnego doświadczenia, faceci potrafili takie bajki opowiadac ze szok. Nie rób nic bo on to odwróci przeciwko Tobie. Zostaw go raz na zawsze, nigdy nie odpisuj, nie odzywaj sie a najlepiej to zmien numer tel.

największą zemstą dla faceta jest to kiedy widzi ze jesteś szcześliwa BEZ NIEGO. Jest to teraz normalne ze czujesz chęć zemsty, ale powiem Ci ze za jakiś czas Ci przejdzie i pomyślisz ze dobrze ze to tak zostawilaś. Zmien numer telefonu dobrze Ci radze. Facet sie tak zdziwi ze az bedzie skomlał, ze nie bedzie teraz mógł w razie czego sie z Tobą skontaktować.

Gość kobieta powinna
mieć takt i klase,zemsta Ci ją odbierze.Fakt ze ewntualna zemsta i nienawisc pomaga nam w przezyciu pewnych rzeczy,ale co to da!!!! manipulantom mówimy stanowcze NIE!! Nie odbieraj jego połączeń,nie odpisuj na sms albo zablokuj jego numer jeśli zmiana numeru to problem i nie płacz przy NIM.On ma widziec Twój uśmiech na twarzy.Oczywiście sytuacja jaka miała miejsce to nie powód do radosci,ale było minęło i mówi sie trudno,myślałas ze wróciliscie do siebie... Zachował sie karygodnie,wiec utrzyj mu nosa nie kontaktujac sie z nim w zaden sposób,jesli wiesz ze jest manipulantem to niewdawaj sie z nim w zadne dyskusje!!!