Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciezkie zycie emeryta

Zycie jest coraz drozsze

Polecane posty

Gość ciezkie zycie emeryta

A mojemu tacie zmniejszyli emeryture o ponad 200zl :( Do tej pory dostawal rewaloryzacje emerytur w wysokosci okolo parunastu zlotych. A teraz az ponad 200zl mniej. Jak on by z tego wyzyl, gdyby nie moja pensja :O

Gość Navya
tyka ta pl popieprzona czasem nienawidzę tego kraju.. plus ten kryzys ogólnoświatowy i jest naprawdę nie dobrze. ja tam na brak kasy nie narzekam bo mi na nic nie brakuje choć kiedyś było jej więcej, ale co mają powiedziećl udzie co jej nie mają za wiele i ledwo co ciągną ,albo i nie? Na zachodzie nawet kelnerka żyje godnie i takpowinno być żeby każdy mógł godnie żyć ze swojej pracy. wiadomo ,że nie każdy w luskusach ,ale powinno każdemu starczyć na podstawowe potrzeby plus troche dodatkowych rzeczy ..

Gość Pader1990
Osoby, ktore pracowaly za PRL nie powinny dostawac emerytury - nie wypracowali ich sobie, a ja nie chce, zeby z moich podatkow zyli sobie dzisiaj jak paczek w masle

Gość Navya
Moja mama jest stomatologiem pracuje prywatnie i wiecie ile w przyszłości może dostać emerytury? na tą chwilę 200 zł też.. po studiach ,dobry lekarz ma mieć taką emeryturę?

Gość Navya
czyli lekarze muszą pracować do nie wiem jakiego wieku.. bo kto wyżyje z emerytury 200 zł?

Gość Navya
ja też myśle ,że podszkole jezyk i może wyjade.. jak nie będzie mnie nic trzymac w pl bo jak tu założę rodzinę,która będzie chciała zostać w pl np to zostane pewnie ...