Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laura.bbbbbbbb

zawaliłam rok przez własną głupote

Polecane posty

Gość laura.bbbbbbbb

na studiach ... teraz wiem ,że jak bym się przykładała to bym sobie poradziła. jakby to nie było z mojej winy to bym nie miala do siebe takich wyrzutów ...ale nic . przedłuże sobie młodosć :P tylko tym siepocieszam i tym ,że może dzieki temu wyciagne wnioski

Gość nkscznskjnf
To fajnie :)

Gość laura.bbbbbbbb
prawo. to juzmój drugi zawalony rok . będę studiować 7 lat nie 5. tamten i ten rok zawalłam głównie z niedbalstwa nie dlatego ,że nie dalam rady bo jak sie uczęi dbam o sprawy na uczelni to nie mam większych problemów a już bym chyba wolała żeby to było dlatego ,że np mnie ktoś zlosliwie uwalił miałabym mniej wyrzutów . a tak to wiem ,że to tylko moja wina Mam nadzieje ,że wreszcie się nauczę obowiązkowości

Gość a gdzie studiujesz prawo
jest u was ciezko? Bo ja w Olsztynie i powiem ze nawet słabsi ludzie radzą sobie jakos

Gość laura.bbbbbbbb
UJ. u nasz to róznie w sumie to od pierwszego roku sporo ludzi zrezygnowało ,albo spadło na niższe lata ale to ci głównie którzy imprezowali ,którym się nie chciało.. tak jak mi :(

Gość no to witaj
witaj w klubie. tez jestem 2 lata do tylu. poszlam rok pozniej, a teraz zawaliłam rok z glupoty. najbardziej mnie przeraza to, ze bede miala zupelnie nowych ludzi na roku:o

Gość laura.bbbbbbbb
UJ. u nasz to róznie w sumie to od pierwszego roku sporo ludzi zrezygnowało ,albo spadło na niższe lata ale to ci głównie którzy imprezowali ,którym się nie chciało.. tak jak mi :( te studia opierają sie głównie na wkuwaniu więc najlepiej sobie radzą pracowici po prostu

a nie mozesz wziac warunku? u nas byl taki chory koles-specjalnie tak ukladal wyklady i potem pytania do egzaminow,zeby nas zameczyc,robil ujemne punkty za zle odpowiedzi itd...wiec na drugi rok poszlam z warunkiem-moglam chodzic na wszystkie przedmioty z drugiego roku plus ten jeden kurs z pierwszego.

Gość laura.bbbbbbbb
nie mogę .. bo egzaminy te ciężkie zdałam .ale olałam mniej ważne przedmioty bo myślałam,że jakoś bedzie plus opusciłam dużo zajęc i nazbierało sie tego tyle ,że nie nadrobiłam w końcu wszystkiego I na koniec sie troche poddałam bo jakbym walczyła przez ostatnie tygodnie to może jakoś bym to nadrobiła

Gość laura.bbbbbbbb
ale juz nigdy tak łatwo nie odpuszcze

Gość laura.bbbbbbbb
Mnie też to przeraża ,że będę miała nowych ludzi na roku :O

Gość laura.bbbbbbbb
up

Gość Navya
dobrze ,że sie chociaż przyznajesz ,że przez własną głupotę..