Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vince_V

piggyshare.com -Uloader'zy: czy ktos zna temat?

Polecane posty

Gość Vince_V

Poszukuje informacji o piggyshare.com jakie opinie , czy sa wyplacalni? Od niedawna uploaduje i zastanawiam sie co z tym nowym hostingiem , bo stawki maja mega .

Gość oliwierka
Czytałem trochę na ich temat i dość dużo osób pisało że juz dostali przelewy. Na stronie : -Gwarantujemy zawsze atrakcyjne stawki według aktualnej tabeli pakietu Uploader -Wypłat dokonujemy terminowo, pieniądze otrzymasz w każdy poniedziałek.

Gość Olafff_WrocLove
Kojaze temat, troche czytalem i wydaje sie ze serwis spoko. Ja mam 580 pobran od wczoraj. Czekalem, az ludzie zaczna pisac, ze dostaja $ zanim sie podjalem wrzucania, a ze sie pojawily takie posty to dzialam ;] No stawki sa naprawde grube ;]

Gość Sylwia.Kropka.
Może ktoś wyjaśnić co to znaczy Uploader i na czym to polega ? Jak sie na tym zarabia?

Gość Olafff_WrocLove
Wrzuasz jakis swoj plik, ktory masz na kompie zachecasz ludzi, zeby to pobierali - filmy, muze, programy,etc, jak chcesz to nawet swoje fotki ;D i im wiecej ludzi Ci pobiera to tym wiecej kasy zarabiasz i co tydizen dostajesz hajs na konto. Za 1000 pobran masz okolo stówki , wiec jak pobierze Ci w miesiacu 8000 ludzi, czyli 2600 dziennie to nie musisz pracowac bo zarobic minimalna krajowa siedzac na du**pie w domu ;] Kumasz?;D

Gość Vince_V
Jeszcze to zalezy skad Ci pobieraja , bo z kazdego kraju masz inne stawki .

Gość Sylwia.Kropka.
Skonczylam szkole i niebawem mam mature, a nie chcem i sie szukac pracy na wakacje, wiec moze to faktycznie spoko ocja tylko ja sie na tym nie znam za bardzo ,ale dzieki za wyjasnienie - moze gdizes znajde jakis kurs tego Uloadera ;)

Gość Vince_V
a po co Ci kurs ?! :/ Co w tym trudnego jest...zamiast szukac ja Ci kurs zrobie - wchodzisz na www.piggyshare.com i czytasz i postepujesz zgodnei z instrukcjami ..PROSTE :]

Gość o fuuu
to czytac trzeba umiec i to po hamerykansku te stawki sa podejrzanie wysokie, w zyciu by sie z tego nie utrzymali 🖐️

Gość oliwierka
wystarczy czytać po polsku, bo jest przetłumaczone

Gość Kornik45
Te stawki sa wysokie, bo na polski rynek piggyshare dopiero dołącza więc dlatego takie sa. Nie widze tu nic podejrzanego.

Gość Leniu
Heheh, praca an wakacje to w sam raz. Wysyłasz dużo plików, potem idziesz na impreze a ludzie ściągają

Gość ecree
jesteście może wszyscy tu debilami?

Gość Kornik45
o co ci chodzi ecrree ?

Gość Krecik2
Piggyshare jest świetne jak ktoś cche zuploadować duży plik (do 1GB).

Gość Człek
Hej . Wymienie moje stare konta z RS/FS na dobrze ustawione konta PiggyShare, prosze o wpisy poniżej.

Gość Kemar
Teraz dobre konta piggyshare to lepsze źródło dochodu niż RS, także nie wiem kto by chciał się wymieniać ;)

Gość konstantynopol
Proszę Cie