Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cierpietnicza

zostalam zwolniona z pracy bo za duzo przyjeli ludzi...

Polecane posty

Gość cierpietnicza

padlo akurat na mnie. nie wiem czym sie szanowny brygadzista kierowal. Moze wygladem, moze moim mlodym wiekiem (wiem, absurd). Na pewno nie tym, ze sie obijalam (bo sie nie obijalam) i na pewno nie tym, ze nie dawalam sobie rady (bo mam doswiadczenie juz w takiej pracy)) Czuje sie upokorzona. Pocieszcie mnie jakos.

Gość wlasnie zlapal mnie skurcz
a co to byla za praca jest czego zalowac?

Gość cierpietnicza
krystian zet no wlasnie myslalam nad tym. Byc moze dlatego, ze jestem brzydka, padlo na mnie.. Pracy nie zaluje. Czuje sie upokorzona, ze z tylu osob wybrali akurat mnie.

Gość wlasnie zlapal mnie skurcz
krystian jestes imbecylem czy tylko masz zanik dopalaczy we krwi

Gość cierpietnicza
czuje sie jak nieudacznik. Sposrod calego towarzystwa, to mnie podziekowano. To jest okropne uczucie.

Gość cierpietnicza
a najlepsze jest to, ze podpisalam umowe w ten sam dzien, kiedy szlam do pracy i po jednym dniu stwierdzili, ze jest nas za duzo. Podszedl do mnie ten dupek, spytal jak sie nazywam i skreslij mnie z listy, mowiac: " to nie dlatego, ze zle pracujesz". Wiec jedyne co mi sie nasuwa na mysl to to, ze zostalam zwolniona przez swoja szpetna morde.

Gość cierpietnicza
widze, ze tylko mnie takie cos spotaklo. Ide sobie poplakac nad swoim zalosnym zyciem.

Gość cierpietnicza
Pase, dzięki. Tylko mnie nie chodzi o prace (bo wiem, ze mozna znalezc cos innego), tylko o sam fakt, jak mnie potraktowano. Ja strasznie wrazliwa jestem ;( Takie sytuacje siedza mi w glowie przez dobre dwa tygodnie. I na samo wspomnienie wzbiera mi sie na lzy.

Gość Zajączek Wielkanocny
Masz prawo czuć się wkurzona, mam nadzieję ,że w nagrodę zdarzy Ci się coś miłego . Życzę Ci mimo wszystko , pogodnych Świąt i lepszej od poprzedniej pracy.

Gość cierpietnicza
Dzieki za mile slowa :P Postaram sie z tym jakos zyc.