Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 333444

płeć okreslona w 22 tygodniu w jakim stopniu się sprawdziła u Was?

Polecane posty

Gość 333444

Po usg połówkowym lekarz stwierdził, że najprawdopodobniej mamy córkę, bo niby nic nie widzi". po tym jak dowiedział się, że w domu są 2 panny to stwierdił, że może się pomylił i może jest to chłopiec. Zastanawiam się jak to procentowo wypada- jak się sprawdza tak niedwuznacznie określona płeć, w ilu przypadkach na kolejnym usg lub po porodzie płeć się potwierdziła, czy często jednak są zaskoczenia , miał być chłopiec jest dziewczynka i odwrotnie. Znam osobiście 1 przypadek - ostatnie usg "zmieniło płeć" chłopca na kobitkę. A wszystko w sumie rozbiega się o wyprawkę pierdoły takie jak kolory itp.

Gość ja miałam określoną
w 20 tygodniu i sprawdziła się

Gość TakaSobieMama
U mnie w 100% .... sama nie mialam watpliwosci jak pozniej jeszcze raz film ogladalam :)

Gość chyba najazniesze ze zdrowe ta
k? a nie płec tu jest najwznijesza ciesz sie ze wogole jestes w ciazy bo inne kobiety by duzo daly zeby zajsc w ciazy a staraja siep o kilka lat i wszystko by oddaly zeby w nie byc nie zwazajac na płec dziecka

również 20 tydz - dziewczynka i sprawdzilo sie. natomiast mojej znajomej do ostatniego usg wychodzila dziewczynka a przy porodzie byla niespodzianka i urodzil sie chlopiec :)

Gość TakaSobieMama
chyba najazniesze ze zdrowe ta --> no i po co ten glupi komentarz ? :O Czyzby to o Ciebie chodzilo ? Wspolczuje ale to jeszcze nie powod zeby sie na innych za swoje niepowodzenia zyciowe wyzywac....

Gość ewelinalinka
to chyba naturalne ze skoro ma juz dwie dziewczynki to i chlopca by chciala a to ze inne kobiety nie maja nie ma tu nic do rzeczy. u nas 20 tydz 100% chlapak i urodzil sie chlopak

Gość pomyliłaś tematy!!!!!!!
- chyba najazniesze ze zdrowe ta - to nie jest temat o niemożności zajścia w ciążę!!!! Wpisz w polu "Szukaj" temat właściwy, wtedy się nie pomylisz. Ale pomimo to współczuję Ci bardzo, bo nie wyobrażam sobie życia bez dziecka! Pozdrowionka i więcej uśmiechu na co dzień!!!

Gość sanibel
Płeć okreslona najpierw na 80% w 18 tygodniu,potem właśnie około 22 potwierdzona na 100%-chłopiec.I urodził się Michał.Ale z tego co wiem właśnie przy dziewczynkach częściej bywają pomyłki.

Gość evve27
100% - dziewczynka;)

23 tydzien 100%chłopiec,ale mam kolezanke co do dnia porodu miała miec córke a urodziła chłopca a lekarz powiedział ze cały czas był przekonany ze bedzie dziewczyna i to jeszcze chodzac do prywatnego lekarza