Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aguśka;)

do pracujących mam prowadzących dom

Polecane posty

Gość aguśka;)

Hej;) Mam 23 lata od 1,5 jestem mamą, od 3 lat mężatką i jakby tego było mało od 6 miesięcy zarządzam wlasną działalnością. Z synkiem i mężem spędzam czas głównie rano i popołudnia , narazie nie stać mnie żeby kogoś zatrudnić więc muszę jakoś radzić sobie sama, narazie mieszkamy z teściami ale jesteśmy w trakcie budowania domu za rok mamy się wprowadzić. Jest mi trochę ciężko, teściowie cały czas wytykają że za mało czasu poświęcam i dziecku i dla domu. A odkąd się wprowadziłam z teściową uzgodniłam że mam jej nie odbierać kuchni ona gotuje dla wszystkich. A synek... mam straszne wyrzuty że całymi dniami nie ma mnie w domu więc kiedy już jestem poświęcam i jemu i mężowi 100% uwagi i 100% siebie także nie mam czasu na inne obowiązki domowe, pranie, prasowanie i sprzątanie wszystko na raz robie zawsze w sobote, teściowa cały czas mnie dołuje że w nowym domu na pewno nie dam sobie rady i najlepiej by było gdybym syna zostawiła z nimi CHYBA OSZALAŁA cwaniara ma dobrze jej mąż bardzo dobrze zarabia przynosi jej pieniądze i ona nimi zarządza sama nigdy się pracą nie skarała!!! Doradźcie prosze jak wy sobie radzicie z tym wszystkim

Gość taka.sobie.osoba.na.forum..
skoro masz kase , sprzataczke sobie wynajmij, skoro tyle pracujesz, maz pracuje, wynajmij ludzi do pracy ja tez mam wlasna dzialalnosc, ale nie patrze na kase, oby przezyc z miesiaca na miesac, do tego maz zarabia, wiec dajemy rade, dziecko jest dla mnie wazniejsze, dla niego poswiecm wiecej czasu i dla domu :)

Gość aguśka;)
nawet gdyby było mnie stać na sprzątaczke to na pewno bym jej niezatrudniła, muszę troche rozkręcić działalność narazie mnóstwo pieniędzy w to zainwestowaliśmy i teraz pomalutku się zwraca ale sama musze tu pracować, nie stać mnie jeszcze żeby zatrudnić kogoś do pomocy, gdy nadejdzie taka chwila że będę sobie mogła pozwolić na zatrudnienie napewno to zrobi i będę wtedy w domu z synkiem ,ale narazie nie ma takiej opcji. Muszę pracować , kocham synka ponad wszystko dlatego nie mogę pozwolić żeby chodził głodny w zamałych sponiach !

Gość gosssikaa3
a jaka masz dzialalnosc jesli mozna spytac :)

Gość aguska;)
a czy to ma znaczenie w sprawie? jest to sklep specjalistycznego zaopatrzenia medycznego