Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciemno to wiedzę

jak to jest z zaproszeniami na ślub?

Polecane posty

Gość ciemno to wiedzę

właśnie kupiliśmy zaproszenia na ślub z narzeczonym i weszłam na temat kiedy zaczniemy jeździć i prosić gości, bo do rodziny mieszkającej troche dalej wypadało by już jechać żeby się wyrobić, a mój narzeczony na to OSZALAŁAS?! zaroszenia rozdasz u swojej rodziny jak bedziesz miała czas, ja też sobie rozdam swojej przy okazji jak bede się akurat z nimi widział, a ja no to że byłam już na kilku ślubach i narzeczeni zawsze razem przyjeżdzali prosic na slub i wesele, a on na to że na pewno nie bedzie sie w to bawił, rzucił mi część zaproszeń i reszte sobie wzioł....jestem załamana

Kilka dni temu dostałam zaproszenie na ślub kuzynki. Zostawiła je u mojej mamy i poprosiła, aby ta przekazała mi. Była sama, bez narzeczonego. Niespecjalnie zagłębiałam się nad tym czy tak powinno być. Może i niektórzy uważają to za ujmę, bo nie można tak przez kogoś, nie osobiście do ręki, ale mi wszystko jedno.

Heh kobieto nie rób problemów tam gdzie ich nie ma :) Narzeczony ma rację... do tych co możecie iść razem, to idźcie... a do reszty załatwiajcie we własnym zakresie! Wyobraź sobie ile czasu zajęłoby wam jeżdżenie po całej Twojej i jego rodzinie żeby razem wszystkich zaprosić! weekendów wam nie starczy :)

ja mam rodzine za bardzo rozrzucona po polsce i innych krajach.wiekszosc dostala tylko ode mnie albo poczta,reszte wrzucilismy do skrzynki pod domem..wiesz ile to czasu z kazda para wypic kawke??

Gość ciemno to wiedzę
czyli uważacie, że mam nie panikować i sama rozdać zaproszenia w swojej rodzinie.....hmmm zawsze sobie to inaczej wyobrażałam, ale może macie racje

Jasne, kochana!!! Nie ma się co przejmować :) jeśli tylko to jest problemem przy całym ślubie to i tak jesteście idealną parą :P