Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alexis z dynastii

Jak się pozbyc siostry z dzieckiem! Dzisiaj uderzyłam siostrzeńca!

Polecane posty

Gość alexis z dynastii

Mam już dośc takiego życia. Ja mieszkam w domu z matką oraz jej mężem a także przyrodnim rodzeństwem-bratem i siostrą która ma niesforne dziecko. Chłopiec jest bardzo żywy, dzisiaj chciałam żeby posprzątał swój pokój a on mi odpyskował że kazac to mu może mama a nie ja. Nie wytrzymałam i dałam mu z całej siły w twarz, jeszcze mój brat byl przy calej tej sytuacji i zrobił mi awanturę że rzucam się na bezbronne dziecko. Myślałam że nie wytrzymam. Bachor mi pyskuje a ja mam siedziec cicho we własnym domu, oczywiście rodzina uważa że nie jestem u siebie bo dom należy do mojego ojczyma, powiedziałam siostrze by poszła tam gdzie sobie zrobiła dziecko a ona żebym ja poszła do swojego ojca.

Gość Hahaha !!!!
Ale głupie prowo :)

Gość odjfoisjv
To sie wyprowadz, jesli ci nie pasuje i bedziesz miala spokoj.

Gość 123a
Nie wolno bic dzieci, a tym bardziej cudzych.

Gość Głupia idealistka
Zgłosiłaś mój komentarz do usunięcia. A ja nie napisałam nic złego, tylko spytałam szczerze. I chyba zrobiłaś najgorsze, co mogłaś. Skłóciłaś się ze wszystkimi.

Gość to ja bym tobie
z calej sily tak przypierdolila jakbys uerzyla moje dziecko !!!!!!!!!!! glupia szmato !!!!!!! Jak jakis PRYMITYW chcesz przejac wladze w tym domu i wyzywasz sie na dziecku. DZIECKO MA PRAWO SIE BRONIC A ZE MU DOKUCZASZ WIEC PYSKUJE DO CIEBIE!!!!!!!! bym ci wszystkie zeby z ryja wybila glupia szmato.

Gość chociażby dziecko kamieniem
rzuciło ty nie miałaś prawa go tknąc.

Gość trza bylo mocniej
przywalic.

Gość khgfu
Przez jakiś czas ze mną mieszkała siostra ze swoim dzieciakiem. No diabeł a nie dzieciak! 4 lata a załaził za skórę wszędzie i wszystkim. Uprzedzałam siostrę że jak nie utemperuję swojego dzieciaka to ja się wezmę za jego wychowanie. Dzieciak dostał kilka razy ode mnie po mordzie i się uspokoił.

Jeśli to NIE PROWO to: Z całej siły bym Tobie przywaliła w ryja że bys szybko nie stanęła i raz na zawsze zapamiętałabyś co to znaczy uderzyć dziecko w twarz!!!!!!!!! Nie masz do tego prawa i koniec. Dziecko coś źle robi to idzie się z tym do matki i ojca a nie samemu wymierza "sprawiedliwosć"

Ja równiez nie rozumiem bicia w twarz. To straszna forma upokorzenia dla dziecka. Powinnas najpierw porozmawiac z siostrą o zachowaniu jej syna a nie reagowac tak impulsywnie.