Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 21, 2011 no takie dałam... nie posiadam fotek z dzióbkiem :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lord nelson Napisano Kwiecień 21, 2011 :O :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bleblebleeeee Napisano Kwiecień 21, 2011 Ale ja wolę twoje wyszczerzone zęby niż dzióbek :) Fajna wesoła "gęba" - luuuzik :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miauczydelko 1 Napisano Kwiecień 21, 2011 Lusesita a gdzie zes TY sie podziewala? pozdrawiam ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość luska!!! Napisano Kwiecień 21, 2011 ale laska z ciebie! naprawde3 masz czterdzieche?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość milagros wciaz od lat to samo Napisano Kwiecień 21, 2011 zdjecie pokazujesz przeca wieme ze juz jestes stara i brzydka:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 21, 2011 :D ja tu tylko okazjonalnie stara, czy ja wiem? jeszcze drugie tyle przede mną :D mam nadzieję :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jest kilkanaście tysięcy fot Napisano Kwiecień 21, 2011 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość foty Kubicy się powtarzają Napisano Kwiecień 22, 2011 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach