Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 21, 2011 http://www.mozaikadlaroberta.pl/ :D szukałam siebie ponad godzinę... :O dodam iż jestem na Kubicy a nawet na jego twarzy :D szczęściara :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ffffffffadfasf Napisano Kwiecień 21, 2011 Hehe dobre-a na pewno tam jesteś?Jak tak to jak tam trafiłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Z Każdym Dniem... 0 Napisano Kwiecień 21, 2011 Żartujesz?! Nie chce mi się szukać :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IMO13758 Napisano Kwiecień 21, 2011 To jest żenujące. Jakby nie był sławny i bogaty nikt takich rzeczy by nie urządzał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 21, 2011 wysłałam miesiąc temu na portal który stworzył tę mozaikę jestem w okolicy oka :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hjhjhjj Napisano Kwiecień 21, 2011 Wielcy fani sie znalezli kiedy znalazl sie w F1 , a wczesnij to nie wiedzialas o jego istnieniu , jestes zalosna...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IMO13758 Napisano Kwiecień 21, 2011 http://www.rozbierz-ja.aq.pl/?id=4lqbg6 prosze kliknijcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale skąd do diabła Napisano Kwiecień 21, 2011 mam wiedzieć która to ty? Nawet jak spojrzę na zdjęcie to i tak nie będę wiedział Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vlekkenduivel 0 Napisano Kwiecień 21, 2011 A kto wie o istnieniu kogokolwiek dopóki ten ktoś nie wskoczy na świecznik? To chyba logiczne, że fanów pozyskuje się dopiero po zdobyciu sławy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Kwiecień 21, 2011 Nad prawym okiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IMO13758 Napisano Kwiecień 21, 2011 Bardziej mi chodzi o ten płacz jak to biedny Kubus rozjebał się samochodem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 21, 2011 Myrevin :D za dużo dałam wskazówek :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hdhdhfgfyfyhfh Napisano Kwiecień 21, 2011 skad mam wiedziec jak wygladasz zeby Cie znalezc?:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 21, 2011 jestem nad prawym okiem, czarno-białe zdjęcie, wielka gęba, wyszczerzona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Kwiecień 21, 2011 Swego czasu ta fota latała po forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ffffffffadfasf Napisano Kwiecień 21, 2011 Lusesita de Milagros Dolores W ciemnych włosach i białej bluzce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mokka z rwa Napisano Kwiecień 21, 2011 ja wiem która to Ty na tej mozajce;D LUDZIE TO ONAAA http://www65.zippyshare.com/v/48250807/file.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Kwiecień 21, 2011 http://w975.wrzuta.pl/obraz/8EhKy0uRrAS/zrzut_ekranu :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość myr koffa lusi Napisano Kwiecień 21, 2011 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Kwiecień 21, 2011 Znajomy dysortograf się przypałętał. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 21, 2011 w jakiej bluzce??? tylko twarz widać :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 21, 2011 jaki mam wielki kichol!!! :D to przez to wyszczerzenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lusi zaproś myra na kawe Napisano Kwiecień 21, 2011 bo u nas na topie od lat do ciebie wzdycha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bleblebleeeee Napisano Kwiecień 21, 2011 Lusesita, widzę Cię :) Koło pani w fioletowej bluzce??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 21, 2011 ja nie wiem czy Myrek to by chciał...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 21, 2011 tak, to ja :) dlaczego na tle innych mam taką ogromną gębę? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ffffffffadfasf Napisano Kwiecień 21, 2011 Lusesita de Milagros Dolores tak, to ja dlaczego na tle innych mam taką ogromną gębę? Mi się ta Twoja "gęba" podoba :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pewnie, żeby chciał Napisano Kwiecień 21, 2011 tylko on taki trochę nieśmiały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bleblebleeeee Napisano Kwiecień 21, 2011 hehe takie zdjęcie dałaś :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IMO13758 Napisano Kwiecień 21, 2011 Ja mogę być świadkiem na ich ślubie - tylko ładną świadkową załatwcie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach