Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czerwonamonia

molestowanie

Polecane posty

ostatnio zastanawiam się dlaczego, mimo że byłam molestowana w dzieciństwie, teraz jako nastolatka lubie ostry sex. normalnie powinnam się bać, brzydzić i sexu i facetów. a mnie kręci krępowanie rąk, ciągnięcie za włosy...boże, czy ze mną jest aż tak źle??:/

Gość twój pan
ile masz lat ?

teram mam 18 lat, nawet nie pamiętam ile miałam wtedy, jakieś 7? może 9...mamie? nigdy, cała rodzina by się rozwaliła przez to

Gość twój pan
pewnie ta czerwonamonia to dziecko neo , które szuka przygód w necie i myśli że nie jest dziewicą

Mysle, ze jesli ktos byl molestowany, to w doroslym zyciu moze roznie reagowac. Albo sie zamknie na te sprawy, albo wrecz przeciwnie...

wiem, ze to brzmi jak głupi film, ale przez mojego wuja i kuzyna...ostatni raz pametam jak miałam 11 lat, później juz nigdy sama z nimi nei zostawałam, nawet nie przychodziłam do ich domu. twój pan-rozumiem, że możesz nie wierzyć mi,ale nie widze powodu żeby wymyślać sobie takie historyjki. nei chcesz-nie odpowiadaj

Gość twój pan
dori30 nie wierz jej!!!!!!!!!!!!!!!! przecie to zwykłe dziecko , które nie wie co pisze !@!!!!!!!!!!!!!

Gość twój pan
dobra sory , ale to jest takie troche podejrzane robiłś sex w wieku 11-lat

dzieckiem to ja juz dawno przestałam być mama moja pewnie by tak samo zareagowała? "bo przecież to taki dobry człowiek jest" twój pan-dzięki za pomoc

Gość kontrabasik
a co jeśli naprawę była molestowana? Dziecko nie dziecko..... Wg mnie powinnaś porozmawiać jednak z rodzicami bo możesz teraz problemów nie mieć ale później nie wiadomo.....

Gość hgvvkklknjl
ja też byłam molestowana i też uwielbiam ostry seks

Gość twój pan
bez jaj nie żartuj debilko

Gość twój pan
tobie monia jeszcze wierze , ale zauważ ty jako jedyna to poruszyłaś i już się znalązło 1000 innych

może jej się nudzi nie wiem, po co to w ogóle napisałam, przecież sama dobrze wiem, że rozwiązać takiego problemu niemożna...

Gość twój pan
no widzisz

nie ma nic dziwnego w twoim zachowaniu są różne reakcje, jedną z nich jest własnie taka jak twoja - ostry sex, zabawy w gwałt, wiązanie itp podświadomie myślisz, że to własnie ci sie powinno podobać, starasz się w ten sposób zaakceptować ten fakt myślę, że powinnaś z kims porozmawiać zgrywasz sama przed soba bohaterkę, ale takich rzeczy nie da sie pozamiatać pod dywan, wcześniej czy później cie to "trafi" i będzie ci się trudniej podnieść nie musisz mówić mamie, porozmawiaj z psychologiem