Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niezdecydowana Pisanka 16

Sex w obyt- czy dla dobra zwiazku zgodzic sie? Ja juz nie wiem czy mu sie oddac

Polecane posty

Gość Niezdecydowana Pisanka 16

analnie czy moze trzymac to dla tego jedynego. On twierdzi ze to norma i jego wszystkie poprzednie dziewczeta to robily. Ja nie wiem...

Gość 23latek
pewnie, że się zgódź

Gość falaffle
nie rób tego, ten otwór jest do kupy a nie do seksu, twój facet to głupek i frajer a dziewczyny pozwalają na zbyt wiele

Gość powinnaś się zgodzić
inaczej konkuręcja Cię wygryzie.

Gość olaawaea
a ja mam hemoroidy i nie mogę a facet się dopomina ;((( wiem że mnie przez to zostawi :(

Gość sto pytan dooodod
no wlasnie co z kobietami co maja hemoroidy ?? daja sie tylek jechac?? przeciez to podwojny bol i zagrozenie...hmmm a np jak ktos ma tak rozjechany tylek to niema problemu z utrzymaniem kupska?? jak kogos sraka zbierze ama dupsko rozjechane to utrzymaja zwieracze zeby nie popuscic?? nie uprawialam analu nigdy, ale boje sie ze jak trafi mi sie sraka to bedzie leciec i nawet nie poczuje... fuj

Gość transakcja wiązana
zboczeńcy

Gość sto pytan dooodod
a ja bym sie chciala dowiedziec od osob co juz uprawialy anal jak sie ma sprawa z ich tylkami po ilus tam razach w dupe jechania

Gość VIVA CRISTO REY
jeśli orgazmem odbytnczym jest nagła sraczka, to współczuję twojemy kochasiowi doodbytnczemu

Gość sto pytan dooodod
bo czasem sprobowac ale znow za duzo obaw mam i nawet niechodzi o poczatkowy bol tylko o te kupy pozniej naprawde;)

Zwieracze się osłabiają przy seksie analnym, może dojść też do uszkodzenia zwieracza, a wtedy to niekontrolowane pierdy, kupki i inne atrakcje :D

Gość sto pytan dooodod
ja nie mowie o kupie w momencie uprawiania analu tylko pozniej ogolnie, czy tylek nie jest tak rozjechany ze mozna nie poczuc sraki np, ze zwieracze nie trzymaja.

Gość sto pytan dooodod
no wlasnie , raz jak mnie sraka po kiszonej kapuscie zlapala to ledwo do kibla dolecialam bo tak cislo i parlo:) , a co dopiero jakbym miala rozjechane dupsko, dlatego te dylematy.

Gość olaawaea
no a ja mam hemoroidy i tez sie boje, a czasem mam ochote sprobowac ehhh uprawial ktos anal z hemoroidami? i co z tymi zwieraczami? popuszczaja?

Gość wrocławski bard
Jeśli masz lat 16 to Ty nawet "normalnego" nie powinnaś uprawiać (co najwyżej dzimnioki na polu:P) Jeśli jesteś starsza to skoro masz wątpliwości to widać że nie ten i zadek powinien zostać nierozdziewiczony jeszcze.

Gość olaawaea
a ja ma 30stke i cooo nikt nie odpowie na moje watpliwosci z tymi pytaniam ?? ci co uprawiali napiszcie jak tam wasze tlyki?

Gość olaawaea
no analni co sie nie odzywacie?? juz sie sexicie?