Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uwaga...

uwaga drastyczne zdjecia!!

Polecane posty

Gość dzikus28
kurwa,kiedy wreszcie ludzie nauczycie się wrzucać fotki na strony z których się otwierają normalnie.Każdy już wie że z "imageshack.us" sie fotki nie otwierają a mimo to ludzie dalej wrzucają i od razu instrukcja-skasuj spacje-nie lepiej od razu wrzucić na jakiś działający normalnie a nie to gówno.

Gość no ja też robie kurs
W sumie to już jestem po egzaminie niezdanym, czeka kolejny. Jestem wrażliwa otweirać to? Opiszcie co tam jest

Bo tu pełno zakompleksionych polaczków, ktorzy muszą być wszędzie lepsi, szybsi itd. szkoda tylko, że przy tym giną też normalni ludzie, którzy poprostu mają okropnego pecha spotykając na drodze tych upośledzonych ludzi.

Gość Nic, zupelnie nicccccc
nie rusza mnie to

zapomniałam dodać, ze te ktore wkleiłam sa tylko dla wrażliwych...

Gość uwaga...
te zdjęcia z ostatniej stronki co ktos dał są jeszcze bardziej szokujące niż te co ja dałam, smutne ale prawdziwe:-(

Aż mi się niedobrze zrobiło po jednym filmiku, wyłączyłam w połowie, myślę, że każdy kierowca powinien to zobaczyć, ale zwróćcie uwagę, że większość wypadków z ciężarówką w roli głównej :o TIRY NA TORY!

a niech to! sorry mialo być NIE DLA WRAŻLIWYCH ! nie zrobiłam tego specjalnie zwykła pomyłka:(

Gość TAKA SOBIE CIAPUTKA
Noxelia a moze to wlasnie ten kon był przyczyna wypadku???? bo tak to wyglada :o ludzi szkoda a nie koniny :(

Gość TAKA SOBIE CIAPUTKA
moze ten kon uciekł skads w amoku wpadł na droge i reszte sama sobie dopowiedz !!!!

Gość uwaga...
ja tez bym nie chciala, chyba nikt z nas by nie chcial...ktos tam u gory powiedzial ze nigdy nie zrobi prawka, nie zawsze trzeba je miec zeby miec wypadek,można jechać samochodem jako pasazer, jechac rowerem czy przechodzic przez pasy i miec wypadek..ostatnio w moim miescie dziewczyna zginela przechodzac przez pasy:-(...

Gość oblechaaaaaa
://

Film naprawdę dobry. Powinni puszczać takie w telewizji, bo to jest potrzebne. Nie wiem, jak was, ale mnie najbardziej poraziła "historia" z tą dziewczyną i chłopakiem, którzy siedzieli na murku. Co do zdjęć już większość widziałam - kolega mi podsyłał, bo sam prawie stracił zycie poprzez wypadek i chciał się zszokować jeszcze bardziej, by ostrożniej jeździć. Przy okazji szokował mnie. Kiedy miałam 15 lat(czyli trzy lata temu :P) miałam nieprzyjemność być świadkiem wypadku samochodowego. Biały samochód zmiażdżony, cały we krwi, a na asfalcie kawałki ciała kierowcy. Wiele tygodni później ciągle o tym śniłam.

Gość uwaga...
i do góry niech jak najwięcej osób zobaczy!!!

Gość gość
niezłe, Maciej :D

Gość gość
to jest straszne

Gość gość
mocne