sypiam z ojcem przyjaciółki 0 Napisano Kwiecień 21, 2011 To więc obie zostałyśmy w przeszłości skrzywdzone przez tego samego człowieka. Obie jesteśmy samotnymi matkami, a jej ojciec(mój partner seksualny) ostatnio bardzo zaprzyjaźnił się z moim, mój tata nawet stwierdził że pasowałby mu taki zięc. Ostatnio często jeździmy całą czwórką(czasami bierzemy dzieci-ona swojego syna ja swojego) na wczasy, do hotelu itp. Ja mam ze swoim facetem swój pokój, tata ze swoją dziewczyną swój. Ostatnio się nawet kochaliśmy w jednym pokoju. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Coralick 0 Napisano Kwiecień 21, 2011 no i ?? gdzie lezy problem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rfe Napisano Kwiecień 21, 2011 a wasi synowie tez sie razem kochali denne prowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fdasdfffffffadf Napisano Kwiecień 21, 2011 Słabe prowo i stare-było to już kiedyś i nawet identycznie napisane :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sypiam z ojcem przyjaciółki 0 Napisano Kwiecień 21, 2011 Boje się tylko co otoczenie na to powie. Właściwie to w czwórkę się przyjaźnimy, jestem zgraną paczką. Najbardziej obawiam się reakcji reszty rodziny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Coralick 0 Napisano Kwiecień 21, 2011 zapros ich do waszych wspolnych wyjazdow to z pewnoscia nie beda wam obrabiac doopy :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rebeka sommer Napisano Kwiecień 21, 2011 a czy podczas sexu w jednym pokoju wymieniacie sie partnerami???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rebeka sommer Napisano Kwiecień 21, 2011 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja/ 0 Napisano Kwiecień 21, 2011 3/10 bylo juz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaRinKa_ Napisano Kwiecień 21, 2011 słabo- w Klanie więcej się dzieje niż u ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach