Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marek a5

wiecie dlaczego nie chcę mieć stałej dziewczyny?

Polecane posty

Gość marek a5
wiesz co AK, gdybym nie miał wogóle sfery emocjonalnej to bym nie miał znajomych i ruchal bym co popadnie. tak ZNAJOMYCH, oni mnie szanują, a tak dziecko chuj wiesz o moim życiu. Gdybyś czytała że zrozumieniem to wiedziałabyś że nie potrzebuje jednego- żony i dziecka. seks też NIE jest najważniejszy w życiu. ale co ja mówię to dziewczynce która ma problemy emocjonalne i boi się nawet zagadać do chłopaka.

Jesteście boscy. Takie tematy dają mi siłę by iść na psychologię;) Po pierwsze, kłótnia jest bezsensu, zgadzam się z Rachmanem. Po drugie, wiek nie zawsze związany jest z doświadczeniem, może, ale nie musi. Po trzecie, osoby które nie odczuwają potrzeby posiadania dzieci nie mają tak bez konkretnego powodu, jakim mogą być właśnie liche geny. Po czwarte, fajnie, się generalizuje co nie? Po piąte, chodzenie na psychoterapię (a czasem bardziej psychoedukację) nie oznacza bycia pojebem, cokolwiek właściwie to znaczy. Ale przecież Wy tak lubicie jest uogólniać. Dystansu do siebie trochę i zrozumienia dla innych.

Gość Mnich........
podobno na psychologie idą osoby z problemami psychicznymi

"wiesz co AK, gdybym nie miał wogóle sfery emocjonalnej to bym nie miał znajomych i ruchal bym co popadnie. tak ZNAJOMYCH, oni mnie szanują, a tak dziecko ch*j wiesz o moim życiu. Gdybyś czytała że zrozumieniem to wiedziałabyś że nie potrzebuje jednego- żony i dziecka. seks też NIE jest najważniejszy w życiu. ale co ja mówię to dziewczynce która ma problemy emocjonalne i boi się nawet zagadać do chłopaka." Człowieku, co z tego, że masz znajomych. Przed nimi na pewno nie głosisz tych idiotycznych poglądów, więc nie wiedzą jaki jesteś. Zwłaszcza kobiety, którym się może podobać, że je zarywasz, dopóki się nie zorientują że są tylko materiałem do wsadzenia. Nie stwierdziłam też, że seks jest dla ciebie najważniejszy w życiu, więc gadka o czytaniu bez zrozumienia bardziej do ciebie pasuje. Jesteś upośledzony emocjonalnie, bo w sferze uczuciowej zredukowałeś się do ruchania pomijając więzi emocjonalne, a to że masz towarzystwo, to juz inna sprawa. Na twój tekst z dziewczynką bojącą się zagadać do chłopaka nawet nie odpisuję, bo gówno wiesz, nie podałam takich informacji.

Gość marek a5
znajomi znają moje poglądy, a co do chłopaka- sama pisałas. i jeszcze jedno GOWNO CIE OBCHODZI MOJE ŻYCIE. pierdolisz tylko z tym upośledzeniem. umiem czytać i przeczytałem to na pierwszej stronie więc przestan pierdolic cały czas o tym suko i wypierdalaj stąd

Gość marek a5
i jak pisałem CHUJ OBCHODZĄ MNIE KOLEŻANKI, mam tą jedną i ona mi wystarczy

Gość aguska;)
jak sam wybierasz sobie kobiety które tylko liczą na twoje pieniądze to gratulacje ! ale pamiętaj że są też kobiety wykształcone znają swoją wartość nie pozwalają sobie na bycie utrzymanką i też potrafią nieźle zarobić ale nie o to chodzi ;) Współczuje ci tylko dnia w którym wstaniesz rano, spojrzysz w lustro i pomyślisz wszystkie fajne kobiety są już zajęte, więc nie ma szans na rewelacje, potomka nie masz i żeby na starość nie było ci po prostu przykro że mogłes mieć wszystko a nie masz nic

Gość marek a5
tak słabo mnie cenisz pomarańczo? nie jestem egoistem. ale możesz strzelać dalej

Gość EwelinaEwa.
Egoist czy jakmu tam był mądrzejszy, co do Alles to takie nowe gimgówno, sama nie ma przyjaciół w realu a pipeprzy na innych w topikach.

"znajomi znają moje poglądy, a co do chłopaka- sama pisałas. i jeszcze jedno GOWNO CIE OBCHODZI MOJE ŻYCIE. pie**olisz tylko z tym upośledzeniem. umiem czytać i przeczytałem to na pierwszej stronie więc przestan pie**olic cały czas o tym suko i wypie**alaj stąd" Pogratulować poziomu argumentacji. A co do chłopaka- co niby napisałam? To, że gówno cię to obchodzi baranie i że nie podaje takich informacji. Pierdolę z tym upośledzeniem, bo taki jesteś. Rozumiem, że trudno się pogodzić z losem zezwierzęcenia. Straszny pajac z ciebie, co to w ogóle za gadanie "wypierdalaj". Sam spierdalaj jak coś nie pasuje, to publiczne forum, a nie twój fanklub skretyniały błaźnie.

Gość marek a5
o jak pasztet cwaniakuje. idź zrób laskę z połykiem jakiemuś menelowi