Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marek a5

wiecie dlaczego nie chcę mieć stałej dziewczyny?

Polecane posty

Gość Mnich..........
takie są fakty, biologia no, nie wszystkie są poperdolone, ale są takie, co mnie martwi

Gość marek a5
a chuj. dla ciebie mogę być nawet kaktusem, jesteś tylko małą dziewczynką z forum. kobiety mają inne zdanie o mnie i łatwo stworzyć dobrą opinię o sobie

Mnich-> jakie znowu fakty? Chyba z "Faktu". A jak chodzi o to, że są pojebane laski i to ma być powód żeby wszystkimi gardzić jak sprzedajnymi sukami- to równie dobrze możemy się powiesić bo i tak wszyscy umrzemy.

Gość marek a5
wyjątkowi faceci też cierpią przez wasze takie uogólnianie

Gość Mnich..........
no są też porządne, mądre i piękne, nie przeczę

Gość Mnich..........
ale niepokoi mnie samo zjawisko, bo facetowi wystarczy piękna i mądra dziewczyna, dobra dziewczyna my nie mamy jakiegoś zboczenia, zeby chcieć żeby nas ktoś poniżal, czy poniewierał, to chore

Nikt nie lubi byc poniżany i bity,ale czesc facetow to cioty ktore lubia sobie poturbować nie jedna niewiastę tak dla jaj. Tego ja nie potrafię zrozumiec.

Gość dvdvf
autorze, w jakim ty srodowisku sie obracasz ? sadzisz ze trzeba pracowac na wszystkie kobiety, ktore urodzily dzieci?:D :D uwazasz ze nie ma kobiec z ambicjami zawodowymi?;)

A tak wogole to czemu służy ten topik? Autorze chcesz innych namówić, udowodnić im coś czy tylko wyrażasz swoją opinię? Myślę że kazdy ma prawo do niej no ale wg mnie nigdy nie mów nigdy bo skoro twoje myslenie jak piszesz się zmieniło to wierz mi lub nie ale jeszcze nie raz może się zmienic. Wiec po co tak ostro atakować? Dobrze ci to żyj jak żyjesz. Po co te wojny kto ma rację... Żyj podług woli, niechaj ona będzie całym prawem :) nie krzywdz żyj i daj żyć innym. Poglądy miej jakie chcesz ale nie rób z nich religi zycia bo zarówno poglądy a czasem i religię z wiekiem czasem sie zmienia.

Gość marek a5
dvt.. - owszem są takie, ale większość jest już zajęta i pozostało większość desperatek, a po drugie- ciężko jest z pracą, więc kobieta z dzieckiem będzie dla mnie obciążeniem plus to że tego nie chce, lubię wracać do pustego domu

Gość Mnich..........
ci co szukają dominy to dewianci

Gość Mnich..........
tutaj nie chodzi nawet o kwestię utrzymania, pieniędzy ale tego, że nie mozna już potem dokonywać swobodnych wyborów, takie związanie z jedną osobą ogranicza wolę i mozliwość pełnego dysponowania swoim zyciem

Gość marek a5
rachman- skoro zakładane są tu tematy typu- jem kupe, to dlaczego ja mam nie wyrazić swojego zdania. noxelia - jesteś pojebana

noxelia-> nie pierdol. kobieta śmiało może zarabiać na siebie. marek a5-> to w takim razie nie rób nadziei laskom, które będą chciały czegoś więcej niż dymanie. Bądź w swoim upośledzeniu między takimi jak ty, co nie mają potrzeb innych niż ruchanie🖐️

Gość Mnich..........
Noxelia - we dwójkę tak, ale jak jest dziecko to już nie

Gość Mnich..........
noxelia - pisałem że to nie kwestia kasy

Gość Mnich..........
ponieważ jest to szereg obowiązków, wiąże z miejscem gdzie jest żłobek, przedszkole, szkoła i tym podobne rzeczy, które są dalekie od radosnego życia

Gość marek a5
AK do seksu już mam kobietę, koleżanki mnie nie interesują i nie daje im żadnych nadziei. prędzej same sobie za dużo wyobrażają. i mogę dać sobie rękę uciąć, że na pewno ściągnęły by majtki przede mną w celu stworzenia związku. ale nie jestem takim debilem, aby je zaliczyć i porzucić. chociaż same na własne życzenie chcą tak zrobić. ja lubię jasne sytuacje

Spoko tylko pytalem czy masz misję ;) czy wlasnie tylko piszesz co myślisz. Masz prawo. Jednak mysle zostaw sobie furtkę jednak bo poważnie w zyciu różnie bywa i jeszcze kiedys moze zdanie zmienisz wiec nie walcz tak o swoje racje. Żyj jak ci wygodnie. Inni też będą bo przeciez i tak nikt nie bedzie sie sugerował twoimi czy innych racjami w tym względzie a raczej własnym modelem wizji życia.

Gość Mnich..........
nie mówiac już o smierdzących pieluchach i nieprzespanych nocach

Gość marek a5
kobiety pragną też dziecka

Gość Mnich..........
pragna dziecka, bo tak działa biologia

rachman-> mistrz konkretu. mareka5-> a takim razie, nie mam ci nic do zarzucenia. Co nie zmienia faktu, że jesteś upośledzony, skoro ruchanie jest dla ciebie jedyną radością życia🖐️

Gość marek a5
nie, radość sprawia mi praca, pasje i znajomi. seks jest takim dopełnieniem, załatwieniem potrzeby