Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milutka22lata

mam dosyć

Polecane posty

Gość milutka22lata

moja mama jest uważana za cudowną osobę. miłą ,uczynna itp. a w domu zdarza sie jej wypić, robi awantury ,wyzywa mnie od kurew jak np dzisiaj, mam dosyć. nie mam tego komu powiedzieć a zresztą jest mi wsyd a może nikt mi by nie uwierzył. ludzie raczej mnie nie lubią bo jestem skryta i wycofana.

Gość milutka22lata
tak chciałam siętylko wyzalić

Gość mam to samooooooooo ;/
nie martw się, w moim domu to samo tylko ojciec pije codziennie z 5 piw jak nie więcej, kiedyś nawet się wyjebał na krześle w kuchni i siedział na podłodze. oczywiście udaje że nic się nie stało. i teraz święta więc pewnie bols który leży już w kredensie do jutra zniknie z połowa, zamierzam coś mu napisać na butelce markerem albo kartkę doczepić jakąś.

Gość noi jak reagowac
to niech se swieta sama spędza, tak jak moja sobie sama spedzi, a ja nigdzie z pokoju nie wyjde, moja podobnie, zreszta załozyłam nawet topik , preczytaj sobie go http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4807715

Gość milutka22lata
fajne święta będą co? załamać się mozna

Gość Noi jak reagowac???
do tego dzisiaj mnie strzeliła w pysk, za naprawde bzdure, az szkoda pisac, ale nadal wyzywa sie psychicznie, kiedys nawet notorycznie posuwała się do rekoczynow A twoja tez potrafiła cię uderzyć????

Gość milutka22lata
tak niestety.

Gość wspólczuję, naprawdę
Ja też mam toxic relacje z moją matką. Dzięki Bogu wyprowadziłam się, ale różnie bywało... na początku "tylko" dysfunkcyjna rodzina, a później doszedł alkohol:( ale polskie społeczeństwo jest takie: matka nieważna jaka, ale matka i szacunek się należy! Nieważne jakie AKCJE odchodzą w domu... szuka się w winy w dziecku.. straszne to:( Ale dacie radę dziewczyny:) Grunt to dbać o siebie i swoje wnętrze. Macie w kimś oparcie? rodzeństwo, przyjaciółka, chłopak?

Gość i nic sie nie stało
ogladalam dzisiaj rozmowy w toku o podobnej tematyce, jakbym moja "mamusie " widziała Obejrzyj sobie minutowy zwiastun, straszne ale w duzo domach tak jest http://rozmowywtoku.tvn.pl/1027,21392,1,bije_swoje_dziecko_-_zwiastun_programu,1,wideo_detal.html

Gość milutka22lata
ojciec niezyje,brak rodzeństwa. przyjaciółki mają super w domu i myślą tylko o ciuchach i nowych kosmetykach.

Gość wspólczuję, naprawdę
Kurde, to rzeczywiście... ja miałam rodzeństwo i jakoś tak trzymaliśmy się razem. Masz 22lata? może spróbuj się jakoś usamodzielnić... Praca i wyprowadzka? A tak poza tym: z prawdziwą przyjaciółką można pogadać o wszystkim. Ja mam 2 przyjaciólki - jedna też ma nieciekawe relacje z matką, a druga wspaniałą matkę, ale jest dobrym człowiekiem i mnie po prostu rozumie.

Gość milutka22lata
o a moja przyjaciółka dostała od rodziców trzypokojowe mieszkanie i samochód i ciagle narzeka.Mama zajmuje się jej dzieckiem mąż ciężko pracuje a ona siedzi w domu i jest ciągle nieszczęsliwa bo chciałaby markowe ciuchy i mercedesa cnajmniej. jak ja mam jej mówic o moich przyziemnych problemach

Gość lo matkoiki
współczuje