Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja i moj problem

mam powazny problem ,pomozcie

Polecane posty

Gość ja i moj problem

wyjechalam za granica 3 lata temu,po jakims czasie zaczelam brac tabletki hormonalne i inny styl zycia spowodowal ze przytylam 20 kg,teraz waze 84 kg !!! nie potrafie siebie taka akceptowac ,wszyscy mnie zapraszaja do polski,a ja nie mam odwagi polske odwiedzic z powodu swojego wygladu,wpadam w depresje :( i bardzo tesknie za polska i za wszystkimi ;(

Gość ja i moj problem
uppppppppp

Gość fikumiku........
Co to znaczy inny styl zycia? Ja jestem zagranica rok, biore hormony, ale jakos nie przytylam ani kg.

Gość adddda
pracuj nad sobą

Gość wrocławski bard
to rusz zad sprzed kompa i się odchudź. Użalać się to każdy potrafi, tylko od samego gadania sadło nie zleci

Gość nie wierze w to
no i kulturalne mamusie z kafe ci poradziły:( rece opadaja na wasz poziom idiotki:O

Gość koaskopjasojs
Schudnij z 10 kg, mniej jedz, trochę gimnastyki

Gość wrocławski bard
jem kupe i smierdze goffnem i szczochem:D

Gość ja i moj problem
inny styl zycia,wszystko zalatwiamy samochodem bo inaczej sie nie da w Danii,zycie w pospiechu,wracam do domu przed 16 i wtedy jem kanapki albo slodycze,czesto kupujemy fast foody , z reszta zawsze mialam problemy z waga ale nigdy nie przytylam az tak duzo ...robilam rozne diety,chudne pozniej znowu tyje ze az mam dosc tego wszystkiego. wiem ze od samego gadania nie schudne,ale stalo sie i napisalam bo jest mi smutno ,i nie wiem czy przez to zasluguje na tak obrazliwe komentarze.

Gość a czego spodziewałaś?
no niestety, źle wybrałaś forum, tu o dobre słowo raczej trudno. biorąc pod uwagę inne wątki i tak łagodnie się z Tobą obeszły. powodzenia.

Gość ja i moj problem
to po co to forum? po to zeby innych obraziac? nie rozumiem skad ludzie biora tyle agresji i to jeszcze do osob ktorych wogole nie znaja ...