Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justyszka

Jestem piękna i inteligentna

Polecane posty

Gość Justyszka
dziękuję komuś za poszywanie się pode mnie... ostatnie dwa posty to nie ja..

nie, to nie tylko dla facetow :) napisz mi maila na alexdelpiero69@gmail.com , a wyjasnie Ci dokladnie o co chodzi i wysle Ci ten program :) ciesze sie jak cholera, bo samemu ciezko jest mi sie zmobilizowac, a wiem ze musze jak najszybciej zrobic caly ten program.. we dwoje bedzie na pewno razniej

Gość Justyszka
Dodam jeszcze, że mój męzczyzna powinien dużo zarabiać. Najlepiej aby posiadał mieszkanie i własne auto.

Gość jimmyjimmy
demonic confidence... widzę,że coraz więcej pseudo puasów i pozerów sie pojawia :) z demoniczna pewnością siebie trzeba sie urodzić.. trzeba to mieć w sobie.. a Warszawa ? sam mieszkam.. reguła jest prosta.. im więcej poznajesz ludzi tym bardziej wiesz czego potrzebujesz, a tym samym masz więcej możliwości... trzeba mieć swoje standardy

Gość Justyszka
I znów podszywacz. Powyższego nie pisałam ja. Nie potrzebują wcale dużego mieszkania,wystarczy skromne m3.

Gość jacek1976
ja jestem madry ladny

Gość no to jestes
i to juz znaczy ze ci sie nalezy? szkoda ze nie napisalas jakim czlowiekiem jestes, co lubisz... tylko stwierdzenie jestem - chce

Gość autorko, tutaj nie znajdziesz
księcia z bajki :). Uważaj żebyś nie trafiła na królewicz na którego będziesz musiała pracować :P. Sądzę, że istnieje facet, który spełnia Twoje wymagania, ale znalezienie 2 połówki nie jest łatwe

Maszkary chcą opanować to forum! Ale nie lękajcie się! Ja was uchronię przed pożarciem przez maszkary! Gińcie maszkary! Do piekłaaa gdzie wasze miejsce! :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D

Gość Justyszka
Dziękuję przychylnym. Ale tak czy inaczej, pierwszy i ostatni raz na Kafeterii. jesusss