Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hanaaaaaaaaaaa

Zmeczona zyciem.......

Polecane posty

Gość hanaaaaaaaaaaa

Mam 21 lat a tak szczerze jestem straaasznie zmeczona mym zyciem, zawsze marzylam aby cos sie w nim zmienilo, tak szczerze nigdy chyba nie poczulam doglebnego szczescia. Jak patrze ma moja najlepsza przyjaciolke, to szczerze jej zazdrosze, bo ona jest naprawde szczesliwa. Mimo, ze nic nie daje z siebie, nie pracuje, siedzi na glowie rodzicow, chlopaka ma jak do rany przyloz. Ja natomiast pracuje ciezko po skonczeniu szkoly, wyjezdzam za granice, ucze sie jezykow. Kazdy moj wyjazd to ciezkie doswiadzczenie. Jestem w zwiazku na odleglosc i w najblizszym czasie ta sytuacja nie ulegnie zmianie niestety:( Dziwi mnie to, ze aby cos zyskac musze sie tak poswiecac, natomiast inni nic sobie z tego nie robia, a zyja pelnia zycia. Mam ukryta nadzieje, ze moje zycie ulegnie zmianie na lepsze w najblizszej przyszlosci....

Gość krups
wiele osób tak ma i tak żyje, nie spadłaś z planety aby się żalić, wychodzą rano skoro świt do pracy i dopiero późnym wieczorem zauważają, że mlecze na trawnikach dziwnie wyglądają i są przygaśnięte

Gość sex in the airrr
chujekierwacipkaszmatasukachujkurasjje

GŁOWA DO GÓRY. wierz mi nie jesteś sama. wiele ludzi ma podobnie . takie życie, niestety.