Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

x33Majusiiax33

Podejrzewam,ze mnie zdradza

Polecane posty

Witam. Moj narzeczony powiedzial ze w sobote jedzie z kolegami z rana na zawody z kulturystyki do glenrothes [taka miejscowosc w UK ] mieszkamy w UK. i teraz weszlam na jego facebooka dodac nasze wspolne zdjecie a tam wiadomosc od takiej laski...znam ja i ona mnie tez.. on w pracy.. 00:25:47 siema Przemas i jak bedzie? zastanowiles sie? [Ty] z czym [Karolina] jak z czym... [Ty] no niewiem ? [Karolina] a czemu Ty nie jestes w pracy? [Ty] no z czym [Karolina] nie mówiles, ze masz holidaya [Ty] wzielem [Karolina] i w domu siedzisz [Ty] no a gdzie [Karolina] dobra to pogadamy w pracy narazie [Ty] a co juz nie chcesz gadac ze mna podalam sie za mojego faceta i pisalam z nia.. podejrzewam ze umowili sie na sex;( pewnie nie ma zadnej kulturystyki w sobote pewnie sie z nia umowil a to dlatego,ze mu sie kochac chce a a odmawiam bo nie mam ochoty,powinien to uszanowac ze narazie nie chce... i on dzis mowi do mnie ze chce sexu a ja mowie,zeby na dziwki szedl na co on mi ' okej pojde w sobote ' potem mowil,ze zartowal zeby mnie nie zdradzil.. a raz juz mnie zdradzil rok tem w sierpniu...mieszkamy razem prawie 2 lata... niewiem co myslec...zaraz za poltora godz wroci z pracy i niewiem co mu powiedziec;( moze go w sobote mam sledzic?:( ta laska ma nazeczonego ale go zdradza moj mi mowil... a za pare miechow slub biora...wiec nie zdziwilabym sie jakby umowila sie z moim na bzykanko..,ze tak brzydko napisze;/

Gość Oj przykro mi ale
Zdradzi. To pewniak

Gość olllallllaaalaaaaaaaaaaaaaaaaa
i takie to sa te niby ''szczesliwe malzenstwa'',pozniej taka slub bierze z palantem ktory ja olewa i cierpi baba do smierci...smutne ze jestescie takie glupie

napisal do niej ' o co ci chodzi nad czym mam sie zastanowic' zobaczymy co odpisze.. i to nie biore z nim slub,tylko ta karolina ze swoim za pare miesiecy........ ale dzis w nocy sie klocilam z moim ja plakalam on krzyczal, a powinno byc odwrotnie...

Gość klementynaaaa
dlugo w tym uk twoj chlopak musi juz byc bo polski jezyk zapominac --> "wzielem" --> omg swoja droga, mysle ze macie problem jak ty odmawiasz seksu z innych powodow niz religijne czy swiatopogladowe i chyba czas nad tym popracowac

Gość ej nie PISZCIE TU
ONA WAM ROBI PROWOKACJE SERIO!1 NIE ODP JEJ OK??