Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wdffjhd

nie potrafie dac rady ,zdrada,wesprzyjcie

Polecane posty

Gość wdffjhd

bylam z chlopakiem dwa lata ,ja mam 19 lat,on 21 ... ostatnio w przeciągu dwoch tygodni zaczął mnie olewac byl nie mily ,mimo ze jeszcze nie dawno mnie kochal [tak mowil] ,potrzebowalam go bo mialam ciezkie chwile w zyciu,a on nie mogl przyjechac ..zawsze znalazl jakis powod... dowiedzialam sie nie dawno co to za powod ..od dwoch tyg .spotyka sie z inna ,mlodsza ode mnie ,jezdza do siebie i jezdzili kiedy ja plakalam w poduszkę,pewnie mnie zdradzil ..naprawde nie umiem sie ogarnąc ..to tak boli ,tyle razem ,a teraz ona jest na moim miejscu...on sie wszystkiego wyparl i wysmial to ,mimo ze juz kazdy to widzial,pozatym ona sie z tym nie kryje...ja juz nie umiem sobie poradzic ,jestem zalamana,tyle rzeczy mi mowil pieknych,tyle obiecal,a tak chamsko olal mnie dla jakiejs * * * * ,a ona jest taka ze zadnemu nie odpusci .... to jest moja pierwsza milosc ,pierwszy tak dlugi zwiazek ..i taki bol..prosze moze z wlasnigo doswiadczenia doradzicie ...jakos wesprzyjcie

Gość matacz ,,,..,,,,
daj sobie na luz , tego kwiatu pół swiatu ! pokochasz innego i tyle

Gość wdffjhd
nie umiem naprawde ,tyle chwil razem przezylismy a teraz musze sluchac co oni razem nie robią,i w ogole,pozatymjeszcze nie dawno bylo dobrze ... ;(

Gość wdffjhd
ciagle mam wszystko przed oczyma,ja nie dam rady to tak boli ,jak mozna byc takim chujem..

Gość eleleke
Bardzo dobrze ci szmato tak,trzeba was ruchac,do tego sie nadajecie.ruchac i zdradzac wy qrwy

Gość drzewko82
a co Ty wymagasz od takiego młodego chłopaka że bedzie z Tobą do konca zycia? on pewnie musi sie jeszcze wyszalec

Gość wdffjhd
wlasnie ja nigdy nie zachowalam sie tak wobec niego ..

Gość wdffjhd
czy to wazne ile ma lat? bol tak samo to co zrobil ,zrozumcie ...nikt mi nic nie doradzi?

Gość drzewko82
no to widzisz jakim jest typem wiec za kim tu plakac? ogarnac sie trzeba

Lepiej, że zdradził Cię teraz, niż po ślubie i z małym dzieckiem. Ja bym mu podziękowała. Ból jest normalny ale wcale nie oznacza, że warto byłoby dalej z tym kolesiem być, nawet, gdyby chciał wrócić. I co z tego, że to pierwszy taki długi Twój związek? Czemu pierwszy ma być lepszy niż ostatni albo jakikolwiek inny?

Gość widac bylas
kiepska w te klocki inaczej by sobie innej nie znalazł bo i po co ?

Gość wdffjhd
tak teraz mowie bo go kocham,ja bym tak nie umiala a on mnie tak potraktowal .... z nim przezylam wszystko i teraz nie umiem normalnie funkcjonowac jak pomysle o tym co zrobil i co robi ...

Gość drzewko82
w sumie to wazne ile ma lat, jest mlody i chce sprobowac jeszcze czegos innego a nie zamykac sie w zwiazku

pierwsze milosci zwykle sie koncza niepowodzeniem. jasne ze sa i tacy co nie zmienili nigdy partnera ale to raczej wyjatki potwierdzajace regole. ladnych slow nigdy za malo. tylko priorytety sie czasami zmieniaja. nie wazne czy zdradzil teraz czy po slubie, boli tak samo. to ty sobie powinnas zadac pytanie... czy warto tkwic w prozni? trzeba poplakac, ale tez trzeba wstac na nogi i zostawic to za soba. im wczesniej to zrobisz tym szybciej zobaczysz ze swiat jest piekny a on... wcale nie byl takim idealem. glowa do gory!

Gość wdffjhd
kazdy to mowi,ale mnie boli jak ona gdzies pisze o ich pocalunkach ,razem sobie jezdza a ja tak tesknie jakby mi ktos serce wyrwal

Gość wdffjhd
onnnie jest przystojniakiem,jest normalny ... tzn wyglada zwyczajnie

boli wiec wez sie w garsc. widzisz ze nic z tego nie bedzie. chcesz jego satysfakcji? becz w poduszke. chcesz zeby potem wrocil tylko po to zeby sie z toba przespac? lej lzy!! albo postawisz na siebie i zagryziesz zeby albo beda z ciebie cieple kluchy do wykorzystywania.

Gość wdffjhd
MYSLE ZE JESTEMTAK TEPA ZE BYM MU WYBACZYLA,ALE TO CHORE..CHCIALABYM ZEBY Z ZALOWAL

Gość wdffjhd
zeby mnie przepraszal...a on sie wszystkiego wypieral..

Gość miniao98
mnie spotkalo to samo tylko ze po 5 latach i ciagle to trwa bo on sie wypiera a ciagle z tamta gada pisze spotyka sie.. a mi sie wypiera i do mnie tez dzwoni chociaz mielismy 3 miesiace ze sie nie odzywalismy a teraz jak ja mu gadam co ja robilam z innym specjalnie zeby i jego bolalo( tylko ze ja sciemniam) to on tez mi opowiada o tamtej tylko ze on mowi prawde i tak ciagle olej to chociaz sie staraj jego olewac a wroci tylko musisz mu pokazac ze ciebie to nie ruszylo i ze krecisz z innym to na momecie wroci ..

Gość wdffjhd
tylko on sie tak z tym wszystkim obnosi ... ja nie umiem ogarnac tego bolu ...chce go olac ale ja nie umiem noralnie funkcjonowac

Gość miniao98
chcesz pogadac na gg ? daj gg zagadam jak chcesz albo wyslij mi na meyla swoje gg artnails@wp.pl to pogadamy bo mam ten sam problem a razem ebdzie latwiej

Gość wdffjhd
dobrze :(

Gość miniao98
to powiec ja wyslesz mi gg na meyla;)

Gość wdffjhd
wyslalam

Gość iwwwwwwwa
AUTORKO, przeżyłam identyczna sytuacje równo rok temu, i też miałam 19 lat, i też byłam 2 lata, i też pierwsza miłość. Tyle że Ciebie zdradził z jakaś obcą dupą, mnie z najlepsza i jedyną przyjaciółką. nie bede opisywała tamtych dni bo szkoda mi na to czasu. powiem Ci tak, ze lezałam w domu przez tydzień czasu, nie jadłam nie spałam, nie myłam sie nigdzie nie wychodziłam. Co chwile płakałam, a w nocy to w ogóle. Jestem bardzo wrażliwa, i po prostu nie mogłam uwierzyć ze to może być prawdą. Wyszłam do ludzi wkońcu, porozmawiałam z takim mądrym księdzem, strasznie mi wtedy pomógł mówił jakich ludzi omijać szerokim łukiem, pocieszył mnie, ze Bóg mnie jeszcze lubi że M. zrobił mi to teraz ( zdradził), gdy nie mamy dzieci , nie jesteśmy po ślubie. Uwierz mi autorko świat sie na nim jednym nie kończy, wiem, że głupio sie takie rzeczy słucha i to nie pomaga, wiem że boli cholernie, aledasz rade z czasem, dużo rozmawiaj z ludźmi. Na pocieszenie dodam, ze teraz spotkałam cudownego faceta. Bo M. mnie nauczył jakich ludzi należy szukać, nie takich jak on.