Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czuje sie zalosniee

Dalam sie zaliczyc... A on mnie zostawil

Polecane posty

Gość spora czesc kobiet
ma magistra z hipokryzji stosowanej.

Gość xyzzyx
nie, nie kasa i wygląd, dla mnie przede wszystkim dobry zawód i wykształcenie... razem się dorobimy, razem można wziąść kredyt i go spłacać, nie chodzi o wille z basenem... a wygląd? hmmm dla mnie nie aż tak istotny ale mężczyzna musi kobietę pociągać i na odwrót, to nie jest tak że tylko my mamy na was działać a my poslusznie zrobimy wam dobrze bo jesteście Panami i Władcami , nie ważne czy zadbynymi czy oblechami ze wspaniałym wnętrzem:)

Gość nie oszukujmy sie
wyglad ma znaczenie. Bo to on przyciaga, a charakter zatrzymuje!

Gość xyzzyx
co wy z tą kasą... kobiety podświadomie szukają mężczyzny silnego i dającewgo bezpieczeństwo... to tak działa jak wy podświadomie poszukujecie kobiety zgrabnej z ładną pupą i biustem bo to daje"gwarancję" zdrowego potomstwa... na naturę nic nie poradzimy i nie czepiajcie się ciagle babek , nie wszystkie to blachary:)

Gość xyzzyx
eleleke... hmmm szybki wytrysk jest chyba problemem medycznym... nie ma to związku z uczuciem do kobiety:)ale glowy nie dam sobie uciąć, przecież ty i tak lepiej wiesz

Gość poludnie,
jak jeszcze nie zrozumialas to nie chodzi o robienia dobrze tzw. Panu i Władcy, tylko o troche zrozumienia i swiadomej akceptacji drugiego czlowieka we wspolnej drodze przez zycie

Gość eleleke
Ja tam nie lubie wieszakow;)Chyba ze w szafie

Gość xyzzyx
południe- dokładnie tolerancja górą... i kobiety są bardzo tolerancyjne, potrafią szybko się zauroczyć i za mocno kochać drani, brzydali, pijaków i wszelkiej maści nieudaczników... tak już niestety jesteśmy skonstruowane, ale to Wy najczęściej nas porzucacie i my liżemy rany

Gość poludnie,
to sie zdecyduj czy jestes zwierzatkiem czy czlowiekiem uzywajacym rozumu

Gość eleleke
xyzzyx-Wiesz ja jakbym sie uparl to tez moge skonczyc po 5 min,ale co to za satysfakcja,jak druga strona wtedy jest niezaspokojona. W koncu sie przyznalyscie ze i tak wyglad ma znaczenie.Moja teoria sie tylko potwierdzila;)

Gość xyzzyx
bez sensu elelke, Ty chyba nie czytasz ze zrozumieniem poludnie- ostro ! super kobiety dzielimy na rozumne albo na zwierzątka... ekstra , zazdroszcze wsaszym ewentualnym partnerka,żoną, narzeczonym,kochankom itp no to kobitki super są chłopaki pozdrawiam pappa

Gość eleleke
prawda ubodlal 🖐️

Gość poludnie,
a co do portali, widzialy galy z czym sie umawialy :D

Gość tak to jest z facetami
widzę, że co niektórym łatwo przychodzi kogoś oceniać, nie mówiąc już o obrażaniu, ja nie czuję sie żadną dz...ka, miałam ochotę na seks bo od dłużeszgo czasu jestem sama, nikogo tym nie skrzywdziłam ani nie zdradziłam, po drugie to nie był facet poznany na żadnym z portali, a że miał szybki wytrysk? po prostu był tak na mnie narajany, że nie wytrzymał. a to że nie spotalismy się ponownie to tylko dlatego, że nie mieszka w Polsce, ale kontakt utrzymujemy do tej pory. a mój wpis to miał pocieszyć autorkę topiku, żeby się nie zamartwiała, bo nie jest sama w takiej czy podobnej sytuacji, ps. nie poleciałam na urodę, kasę czy auto, tylko normalnie iskrzyło, oboje siebie pociągaliśmy, tyle w tej kwiestii; proszę więcej nie obrażać ani mnie ani innych kobie; kto jest bez winy...

Gość Mnich................
ja jestem gdzie ten kamien

Gość tak to jest z facetami
ja ci go nie podam