Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czuje sie zalosniee

Dalam sie zaliczyc... A on mnie zostawil

Polecane posty

Gość xyzzyx
naiwne i puste... a Wy??? w czym lepsi od nas? w gadce jedynie... mój drogi w gadce... i te marzenia, że nawet na starego dziada poleci 25 i oni mają czas zwała....

Gość xyzzyx
cóż sama jestem atrakcyjna fizycznie i mam zamiar mieć przystojnego męża... a Wy na wygląd nie patrzycie no tak przecież przecietny polski mężuś ma zakola i brzuszek i ślini się na widok atrakcyjnej kobiety.........hehehe

Gość eleleke
??-tak sobie to tlumacz.Jestes bardzo yntelygentna skoro potrafisz wysnuc opinie o tym jaki jestem brawo.

Gość eleleke
xyzzyx-niekoniecznie musi miec zakola i brzuszek,ale jak je ma moze tez byc wartosciowym mezczyzna,a Ty mozesz mu pomoc dopracowac pewne razace Cie szczegoly.Jezeli bedzie mu zalezalo zrobi wszystko dla tej ukochanej.Coz uroda przemija,a wnetrze sie nie zmienia.

Gość ??
xyzzxy-masz racje podzielam opinię... a co do tego Pana to nie mam nic bo Cie nie znam i oceniam ale sądząc po Twoim pisaniu bezczelnym i zwierzęcym...

Gość eleleke
??-Znacznie trudniej jest sądzić siebie niż bliźniego. Jeśli potrafisz dobrze siebie osądzić, będziesz naprawdę mądra.

Gość xyzzyx
eleleke , nie mowie ze nie , wygląd u faceta nie jest aż tak istotny ale często ci mniej atrakcyjni faceci oczekują ze ich kobieta bedzie pięknościa... i gdzie tu logika

Gość eleleke
xyzzyx-piekno pojecie wzgledne.Kazdemu podoba sie co innego.Nie kazdy rodzi sie urodziwy,ale jak sie ktos sam zaniedbuje zapominajac o podstawowych zasadach higieniy,to oczywiscie ze od takiego delikwenta/ki z daleka.Ja tu pisze o przypadkach,gdzie niekoniecznie uroda musi byc atutem.

Gość ??
Do Eleleke- Nigdy nie oceniam po wyglądzie on dla mnie zbytnio nie ma znaczenia.Mam faceta, który jest dla mnie najprzystojniejszy i go Kocham i nie obchodzi mnie opinia innych. Nigdy nie zdradziłam,nie jestem sztuczna pusta laska,jestem przeciętna.Mam do siebie szacunek.Ciebie nie oceniam nic nie wiem o Tobie ale widząc jak piszesz o kobietach to widzę jak traktujesz kobiety tylko do jebania tak wyżyć się i już.Nie wszystkie takie są;)pozdrawiam:)

Gość xyzzyx
ciekawe gdzie jest autorka wątku???

Gość zakochany_w_19_latce
heh czytam i powiem, że żal mi dzieczyn, które oddają się na piewrszych randkach:(

Gość xyzzyx
tutaj nikt nie oddał się na pierwszej randce... sytuacja wygląda mniej więcej tak że koleś kilka miesięcy ściemnia jak mu to nie zależy a potem jak dochodzi do intymnych sytuacji to się ulatnia.... to jest zastanawiające.... ja się nigdy na pierwszej randce nie oddalam, miałam tylko jednego partnera, a z ostatnim tylko petting po 2 miesi ącach spotykania... i po tym wszystkim " nowy ukochany " się ulotnił, przed tem wiele kitów mi wciskając, moja wina że zaufalam...ale nastepnym razem będzie lepiej:)

Gość eleleke
??-zmienilas fornt i to strasznie.Najpierw mi pszesz ze jestem onanista, i ze mam malego a teraz piszesz ze mnie nie oceniasz.Litosci.

Gość ??
Mi też jest żal kobiet,które nie mają szacunku do siebie samej:) Myslą że jak dobrze dadzą frajerowi to są wielkie:) Ja jestem porządna i taka już zostane:)

Gość eleleke
xyzzyx- tak to jest z facetami poznanymi w necie; też dałam się zaliczyć na drugiej randce, tylko, ze ja nie wiązałam z nim żadnych planów, pociągał mnie tylko fizycznie; fakt, on pierwszy do tego dążył a ja się poddałam bo miałam ochotę na seks i nie żałuję, nawet jak pomyślał, że jestem łatwa to i tak on bardziej się zbłaźnił; udawał ogiera a tu... klapa; zrobił minetkę a potem trzy ruchy i .... było po wszystkim; nie macie pojęcia jak mu było głupio równiez zaliczona ja równiez mogę przyznac się że zostałam zaliczona ale podobnie jak u jakies wypowiadajacej sie powyżej nie załuję bo miałam ochote na sex i nie wiazałam planów z tym panem, dopiero cos mogloby się zacząć a skonczyło z chwila pójścia do łóżka , Rzecz w tym że faktycznie ci z neta sa poprostu do d**y w łóżku i chyba w ten sposób poprawiaja sobie ego, mysla że jak zalicza duzo kobiet to sa dobrzy, otóz nie, są żałośni,maja dobry bajer,sa upierdliwi no i czasami udaje im sie zdobyc to czego chca ale na jak długo? ciekawe ile z nas tak naprawde zostałoby z takimi facetami, mysle że doslownie grastka jedna dala sie zaliczyc na 2 giej randce,gdzie miala rozum,miedzy nogami?

Gość ??
Nie zmieniam tylko widzę jak Ty piszesz o kobietach muszę trochę Cie na ziemie sprowadzić i tyle;*

Gość eleleke
?? Nie zmieniam tylko widzę jak Ty piszesz o kobietach muszę trochę Cie na ziemie sprowadzić i tyle;* Czym mnie chcesz sprowadzic na ziemie?Bluzganiem ze mam malego,onanizuje sie i jestem brzydki? Tak mam standardowego, i jestem przecietny wedlug mojej oceny jezeli chodiz o urode.Dlaczego ja mam szanowa ckobiete,ktora sie sama nie szanuje?

Gość xyzzyx
ok eleleke, rzeczywiście 2 przypadki oddały się na 2 randce ... ja nie:) i autorka watku też nic takiego nie napisała, więc nie ma co wyzywać wszystkich od ku... i szmat no cóż niektore kobiety są wyzwolone.. ja nie, ja mam ogromne wyzruty sumienia że mnie tak ponioslo i po 2 miesiącach pozowliłam sobie na petting ... a seksu na 2 randce nigdy nie będe uprawiąc no chyba że ktoś mi coś wrzuci

Gość eleleke
xyzzyx-Nigdzie tez nie napisalem ze kazdy facet jest bez skazy.Ale po co sie uzalac,i plakac skoro same do tego doprowadzily.Moze najpierw warto kogos blizej poznac,zajrzec w jego glab,niz leciec na wyglad,kase,auto,czy kutasa?

Gość ??
Za bluzgania przepraszam jeśli Cie uraziłam ale sprawa dla mnie wygląda tak...Kobiete musisz szanować każda,skoro sama się nie szanuje to od takiej z daleka .Chyba raczej lepiej mieć przeciętnego wyglądu kobiete ale z pięknym wnętrzem i bogatym zasobem słów...niż piękną,pusta lale która daje każdemu.Co po niej masz co pójdziesz i pochwalisz sie kolegom że przeleciałeś kurwę??

Gość xyzzyx
eleleke, ale akurat te co oddały się na drugim spotkaniu nie użalają się, autorka wątku podejrzewam spotykała się z kolesiem jakiś czas, poszła z nim do łózka zachęcona czułymi słówkami a on potem się ulotnił i pozostał niesmak... podobnie jak mi, bo w moim wypadku koleś zrobił z siebie nieśmiałego prawiczka, a w trakcie rozmowy o ewentualnym seksie w przyszłości powiedział że nie wie czy dałby radę:) a potem okazało sie że cały czas siedzi na portalach randkowych , ma konta na wszystkim co możliwe, a po "macankach" ze mną zerwał kontakt... dodam że ja go nie obmacywałam. pozwoliłam jemu to robić i uwierzcie ja sie zastanawiam czy za bardzo mnie nie ponioslo... ale nie obrażam dziewczyn co jak mają ochotę to idą do łóżka od razu

Gość eleleke
??-0wreszcie mnie zrozumialas,ale jak to mowia lepiej pozno niz wcale;) xyzzyx-Naprawde jest zenujace ze laska pisze,iz koles ja ruszal przez 3 min.Mysle ze tak to sie odbywa,kiedy kobieta jest zauroczona wygladam lub czyms innym.Nistety w dzisiejszych czasach to norma,a najsmieszniejsze jest to,iz taka powie ze sie szanuje.

Gość xyzzyx
eleleke, ale co jest żenującego w tym że koleś wytrzymał 3 minuty??????????? sory ale to nie jej wina, jaki ona ma na to wpływ, nie kumam Cie?

Gość ??
Ja to po prostu bym tak nie potrafiła mam faceta i tylko z nim się kocham i jest nam razem fantastycznie...Nie jesteśmy najpiękniejsi ale razem sie dopełniamy umie mnie pocieszyc rozśmieszyć i wogóle,a najlepsze jest to że nie musze się przy nim zmieniać jestem taka jak zawsze czyli prosta i normalna nie udaję nikogo:) Zawsze się szanowałam i tak zostanie:)

Gość eleleke
xyzzyx-nie jest jej wina ze wytrzymal 3 min,ale jakby wiedzial co i ja,i co do czego to postaralby sie.Nistety potraktowal ja jak worek ziemniakow,i mysle ze powinna wyciagnac wnioski na przyszlosc z tej lekcji.

Gość xyzzyx
hmmm dziwna teoria eleleke

Gość eleleke
xyzzyx-Dlaczego dziwna?Wybacz facet jak nie dba o potrzeby kobiety w lozku,to jest z niego tepy egoista.Przeciez nie mozna wejsc i wyjsc.

Gość xyzzyx
aha ...czyli jakiekolwiek wasze problemy z przyrodzeniem są związane z waszym stosunkiem do nas.... ojej nie wiedziałam.... super teoria... myśle że Nobel się należy eleleke i wybacz złośliwość:)

Gość poludnie,
kobiety zawsze daja draniom, a pozniej jecza ze zostaly wykorzystane, i zawsze ten tekst ze wyglad sie nie liczy. To bzdura w ktora same chyba nie wierzycie. Licza sie dla kobiet 2 rzeczy :kasa i wyglad . Nie wszystko co sie swieci jest piekne.

Gość eleleke
xyzzyx-Przeciez to nie byl medyczny problem:) poludnie, kobiety zawsze daja draniom, a pozniej jecza ze zostaly wykorzystane, i zawsze ten tekst ze wyglad sie nie liczy. To bzdura w ktora same chyba nie wierzycie. Licza sie dla kobiet 2 rzeczy :kasa i wyglad . Nie wszystko co sie swieci jest piekne. Zgdzam sie z Toba