Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulamaluda

Czy u fryzjera można

Polecane posty

Gość ulamaluda

prosić o pofarbowanie włosów szamponem koloryzującym czy farbują włosy tylko farbą trwałą?

mozesz przyniesc nawet wlasny produkt, ale jaki to ma sens? schampon mozesz polozyc sama, to takie latwe i ...nieprzyjemne

Gość ulamaluda
ale chodzi mi o konkretny kolor który chce dopasować do clipów ale nie chce farbować włośów a znaleść sama takiego nie potrafię

w moim salonie, tzn. tam gdzie chodze maja nawet pigmentowki wiec nie ma problemu...wytlumaczysz o co ci chodzi i dostaniesz to co chcesz.

Gość ulamaluda
a w jakim mieście ten salon?

nie zyje w Polsce ale w Lublinie jak jade do kraju , nie mam problemow

Gość ulamaluda
tego się włanie obawiam że nie bedą mieli tym bardziej że mieszkam w małym mieście koło Pozn wieć do Lublina troszke zadaleko :(

w salonie gdzie ja chodzę mają farby jak i szampony koloryzujące z kadusa ale sama byłam świadkiem jak klientka przyszła z własną farbą i nikt z pracujących tam babek nie miał pretensji więc myślę, że w Twoim mieście też znajdzie się salon, w którym używają nie tylko trwałych farb tylko musisz pochodzić/popytać :)

Gość ulamaluda
są i jest nawet jeden u mnie czyli w salonie Loreala mają taką usługę?

Gość a gdyby tak choć raz
chodziłam do dwóch salonów loreala,po każdym farbowaniu strasznie wypadały mi włosy-czy oni mają tam tak mocne farby,czy też może mi one nie odpowiadają,zauważyła któraś z Was coś podobnego? u jednego fryzjera babka mi powiedziała,że nie farbują przyniesionymi przez klienta produktami w innym pytałam się o delikatną koloryzację i miały coś zmywalnego,ale dokładnie nie pamiętam co,bo w końcu się nie zdecydowałam