Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kwokastarakwoka

długość zycia w samotności?

Polecane posty

Gość Kwokastarakwoka

słuchajce wczesniej przed moim pierwszym facetem byłam sama do 23 rz, potem bylismy razem rok i to był mój pierwszy zwiazek od naszego rozstania minełao 5 miesiecy, mnie sie to wydajae jakby było miesiac temu..w ogole nie czuje potrzeby spotykania sie z kims innym ...z 2 faetami sie spotykałam..ale zupełnie nic nie czułam ostatnio mi ktos powiedział ze pół roku to długo i ze powinnam juz kogoś miec...a dla mnie to normalne wczesniej tyle czasu byłam sama ze sie chyba przyzwyczaiłam co sadzicie?

Gość zróbmy falę meksykańską
bo to była twoja pierwsza miłość i czujesz sentyment, tak to widzę u ciebie.... Faith Hope Glory- do cholery, czemu ? :OO

no kolejny co pitoli bez większego sensu... a utożsamiasz się z "siedz w domu a cię znajdą" ?

Gość Kwokastarakwoka
po zerwaniu spotykałam sie z kims nawet konto na sympatii szuka łam..bo wiem ze z nieba mi nie spadnie ale potem stwierdziłam ze to nie to..i teraz nikogo nie szukam

zabawne,że niektórym zesłano największe szczęście na świecie czysta miłość,odwzajemniona taki diamencik a innym pozostała pieprzona niepewność i czekają do usranej śmierci na coś takiego. hm...

i to mnie niesamowicie wkurwia. ponoć im bardziej się czegoś chce, tym bardziej to odpływa... pieprze wiec miłość, nie myślę o niej :)