Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kate middleton

co myślicie o kate middleton?

Polecane posty

Gość kate middleton

niektórzy pewnie nic ale jeśli ktoś ma jakieś zdanie na jej temat to jakie ono jest?

Gość kate middleton
jestem do niej bardzo podobna, znajomi mówią na mnie księżniczka :)

Gość kate middletonn
to był podszyw

Gość naprawdę? to straszne
:classic_cool:

Gość kate middletonn
nie rozumiem też dlaczego już nie mogę normalnie napisać middleton bo jest zajęte a osoba powyżej napisała na pomarańczowo, dziwne no więc myślicie coś? wiecie jaka stacja w polsce będzie to transmitować? o której to jest?

Gość baaaaaardzo dziwne
:classic_cool: jak masz na imię, ile masz lat, gdzie mieszkasz, co masz na sobie? :classic_cool:

Gość kate middletonn
bez sensu o co ci chodzi, co w tym dziwnego, że mnie ciekawi ten ślub?

Gość dość wyraźna
oglądałam program dokumentalny o niej jak ksiaże William ją zostawił to zajęła się sobą, zaczęła chodzić na dyskoteki z przystojniakami, skupiła się na wioślarstwu jak william to zobaczył znów zapragnął z nią być PODOBNO NIE WCHODZI SIĘ 2 RAZY DO TEJ SAMEJ RZEKI? co o tym sądzicie? kete troche jest podobna do diany, wysoka i szczupła ma 177 cm wzrostu i 55 kg bodajrze

Gość kate middletonn
jak widać można wejś dwa razy do tej samej rzeki :) ciekawe czy im się uda ale wyglądają na zakochanych, kate dobrze to rozegrała, żeby go przyciągnąć do siebie

Gość dość wyraźna
a może z tej kate to niezłe ziółko i bardziej można ją porównać do parkerówny niż do Diany?

Gość asderman
Co sadze ? Nic nie sadze ... mam to gleboko w dupie jaka ona jest ;/ Dla mnie zalosna jest ta cala szopka z tym slubem. Wielkie wydarzenie narodowe - buahahha! Co mnie obchodzi ze jakas pra bierze slub ? Podniecaja sie tym media jakby CO NAJMNIEJ OBCY NA NASZEJ PLANECIE WYLADOWALI :D

Gość lknj;lkjkl;j
jaki bajkowyn romans?? spotkanie dwojga ludzi jak setki innych, i nie ma w ich historii nic nadzwyczaj romantycznego, media to uwielbiaja rozdmuchiwac najdrobniejsze gowna. zal...a co uwazam o kasce middeltone to to ze nigdy jakos jej nie ufalam...zle jej z oczu patrzy. mysle ze gra, zaklada maske milej, pokornej kobiety a tak napotrawde to jest z niej sprytna lisica. mysle ze jest zarozumiala i malo wrazliwa i jest totalnym przeciwienstwem Diany. jeszce nigdy sie nie pomyslilam jesli cghodzi o charakterystyke osob na podstawie twarzy...z niej wyczytac mozna doslownie wszystko.

Gość dość wyraźna
COŚ O WILIAMIE Książę z bajki po mamie Przez ostatnie kilka lat na Williama zakusy miała niejedna panienka. Nic dziwnego. "Chłopak po matce odziedziczył wszystko, co piękne. Tak jak ona ma Słońce w rodzinnym, troskliwym i współczującym Raku, co umożliwi mu rozwijanie charytatywnej działalności matki. Tak samo jak Lady Di ma położoną w horoskopie planetę piękna i związków Wenus w znaku Byka. To oznacza, że William ciągle będzie się cieszył uwielbieniem na całym świecie. Ma jednak, podobnie jak matka, słabość do miłostek, co zresztą w monarchii Windsorów nie jest czymś zaskakującym. Czyli Kate będzie musiała przymykać na to oko. W okresach, kiedy nie byli ze sobą, książę William był widywany na przyjęciach z różnymi kobietami. Raz nawet przyłapano go na flirtowaniu z Paris Hilton. Z matką łączy go również znak Strzelca, w którym oboje mają ascendent punkt w horoskopie określający, jak postrzegają nas inni ludzie i jak działamy. Diana była bardzo otwarta. Taki sam będzie William, który już za młodu przyciągał uwagę tłumów. W przeciwieństwie do ojca William nie będzie też obiektem żartów z powodu niezręcznych wystąpień publicznych. Merkury, planeta komunikacji, jest w jego horoskopie w świetnym położeniu, w znaku elokwentnych Bliźniąt."

Gość dość wyraźna
COŚ O KATE "Sen Kopciuszka na jawie Podobno już jako nastolatka Kate Middleton miała na punkcie księcia Williama bzika. Wpatrywała się w jego plakat nad swoim łóżkiem i marzyła, że są sobie przeznaczeni. A kiedy dotarło do niej, że będzie studiował historię sztuki na uniwersytecie St. Andrews, nie miała wątpliwości. Musiała też zacząć się tam uczyć. Plan się powiódł. Wpadła Williamowi w oko, a on wpadł jak śliwka w kompot. Rzecz miała miejsce na charytatywnym uniwersyteckim pokazie mody, w którym to Kate atrakcyjna wysoka brunetka paradowała na wybiegu w seksownej sukni. Od tego momentu w historii Windsorów zaczyna się zupełnie nowy rozdział o Kopciuszku i księciu z bajki. Kate Middleton to dziewczyna spoza arystokracji, córka spedytora linii lotniczych i stewardesy, którzy dorobili się fortuny na rodzinnej firmie Party Pieces zajmującej się sprzedażą dekoracji na przyjęcia. To pozwoliło zapewnić córce naukę w elitarnych szkołach i luksusowe wakacje, ale w żaden sposób nie uszlachetniło jej pospolitej, „czerwonej krwi. Dlatego ślub księcia i Kate, który ma się odbyć w kwietniu 2011 r., to nawet jak na współczesne czasy dość osobliwy przypadek, przez niektórych konserwatystów wciąż traktowany jak wybryk natury. Mimo to królowa Elżbieta II wydała zgodę na ślub młodej pary."

Gość dość wyraźna
druchą na ślubie będzie siostra Kate o imieniu Pippa:)

Gość osobaktorawiewiele
Nie należy dobrze myśleć o rodzinie królewskiej w Anglii przynajmniej. A gdzie indziej też. Są to ZWYKŁE PRZYGŁUPY. Ale mają kasę. Oprócz tego jednak niczego ciekawe sobą nie prezentują. Książę William zdaje się nie mieć nic ciekawego do powiedzenia rzec. W istocie tak jest. Że jeszcze se dzieci nie zrobił. No to oby się sprawił jak należy i je zrobił wiecie bo różnie to tam w tej Anglii bywało. I tyle wam napiszę. W razie co i tak będzie na Kate bo po co za nim łaziła, miał se wziąć młodszą jak jego ojciec. I to jest CAŁE ŻYCIE RODZINY KRÓLEWSKIEJ - możecie w to wierzyć lub nie. Chcecie to się z nimi zadawajcie. Jedynie królowa Elzbieta 2 się do czegoś nadaje - reszta też. Do odstrzału. I tyle. Chcecie to wierzcie nie to nie. Oby mieli dzieci BO PO NICH. Na szczęście jest jeszcze Harry. Jak będą mieli dzieci to mogą być, a jak nie to na kogo to zwalić i TO WSZYSTKO. Nieźli są, nie?

Gość osobaktorawiewiele
nic ciekawego do powiedzenia rzec się zdaje - po jakiemu ja to napisałam? PO jakiemuś to jest - ale czy to jest POPRAWNIE?

Gość osobaktorawiewiele
Oni powinni być słuchajcie KWIATEM MORALNOŚCi Anglii a jacy oni są? Jedynie, że nie kiwają się na boki. Choć ten Harry to kto wie czy nie podpija. Jakoś cicho o nim, nie? A Kate jest stara. Ona chyba jest za stara do tego Williama. Jakoś tak nie pasuje. No ale wygląda to może być bo reszta to tam taka sobie. Czy ona w ogóle rozumie, że MOŻE BYĆ królową Anglii? Ale to wszystko jeszcze zależy. I tyle. No miejmy nadzieję, że zajdzie bo po niej. MOIM ZDANIEM.

Gość a jaaaaaa
mnie się wydaje być bardzo miła osobą, ciepłą, kulturalną