Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zróbmy falę meksykańską

komplementy

Polecane posty

jak reagujecie kobiety na komplementy ze strony facetów,których ledwo znacie ?? ja tam nie wierzę i pytam wprost, po co ściemnia.

Gość hghhhh
a skąd wiesz, że ściemnia?

no a oni zawsze pytają : czemu myslisz,że ściamniam ? a ja nie wiem co właśnie odpowiedziec :P w kazdym razie nie jestem ufna na takie tanie i tandetne teksty. moja księżniczko ? buahaha.

Gość hghhhh
wielu facetów lubi prawić komplementy, problem polega na tym, że wielu nie wie jak to zrobić. Jeżeli ty tak do tego podchodzisz to już tylko Twój problem, nie każdy ściemnia. Nie generalizuj.

chyba nie chcę by pomysleli,że lecę na takie teksty i ,że jestem naiwna i,że sie podjarałam jakimś epitecikiem. O !

sztuczki w sensie,że taki wabik na muchy ??

Gość Mró
Te tanie i tandetne teksty to jak brzmią?

moje śliczności, księżniczko, ale ty jesteś fajna, masz fajne włosy (mimo,że są suche) to jeszcze w miare normalne mimo to tanie jak dla mnie.

Gość hghhhh
moje śliczności, księżniczko? hehee to nie są komplementy! masakra

Gość Mró
Niezbyt wyszukane jest to, co słyszysz.

to tylko przykładowe. a tandetą aż sika w każdą stronę.

za komplement wypada podziękować, myślę że masz słabą samoocenę skoro nie wierzysz, ja pięknością nie jestem ale jak ktoś powie inaczej mówię dziekuję i idę dalej :) nie musi to wcale oznaczac że lecisz na te teksty :)

przykładowo mam świetne nogi i każdemu kto je skomplementuje to wierzę, bo są serio świetne. reszta komplementów niech spinkala.

faceci nie widza tego ze włosy sa suche ;p moze podobał mu sie kolor albo długosc ;

po prostu o wiele łatwiej jest powiedzieć "ale ty jesteś fajna , fajne masz włosy itp" - niż "ale ty jesteś inteligentna" ...

Nie badz glupia, usmiechnij sie i podziekuj. Za duzo masz komplementow czy jak? On nie widzi, ze twoje wlosy sa suche, on w ogole nie widzi twoich wlosow ale przeciez nie wypali z grubej rury "jakbym sie w tobie z rozkosza zanurzyl". Komplementowanie wlosow jest bardziej akceptowane spolecznie w poczatkowej fazie znajomosci a tak naprawde to wiadomo o co chodzi.

dla nieszczerości jego wypowiedzi o tych fajnych włosach wynika mrok jaki panował gdy tak sobie siedzieliśmy, ale dotykał ich więc mógł wyczuć. idiota.

inteligentna to jeszcze nie w tej fazie znajomości...

to powiedz facetowi ze nie zyczysz sobie żadnych komplementów debilko... nie mogę z ciebie... i nie dziw że faceci dziczeją przy takich wyuzdanych laskach... masakra... współczuję Twoim facetom on ci mówi komplement a ty masz z tym problem ....

spoko. tylko,że ten temat był z myślą by spytać was o wasze reakcje na komplementy przy początkach znajomości. :)

do fazy inteligentnej może nie dojść wcale...więc można chociaż pocieszać się włosami itd :P

dokładnie tak, zgadzam się.

liczy sie to co robi nie co miele jezorem ;] jak mieli jęzorem , to też dobrze robi , prawda? :P

przestańcie bredzić ...uwielbiacie komplementy i ładne słówka , kulturę osobistą , szarmanckość itd - a jak ktoś tego próbuje , to trudno w to uwierzyć i myślicie , że to blef...:) echh baby

słabo znasz kobiety skoro tak sądzisz ..ale łudź się dalej baby lecą teraz na prezenty i pieniądze , nie czułe słodkie słówka może jakaś naiwniaczka leci na takich jak ty te co lecą na prezenty i kasę to zwykłe laleczki - a ja pisałem o kobietach te które lecą tylko na czułe słówka , to przewrażliwione naiwniaczki...

Gość niedawno byl....
taki program w radiu wlasnie o komplementach. I tam pewien pan, specjalista od savoir vivre, mowil o tym, ze nie sztuka jest kogos obdarzyc komplementem, ale sztuka jest odpowiednio komplement przyjac. I tak streszczajac to co tam zostalo powiedziane, to po pierwsze, kobieta nigdy nie powinna podkopywac komplementu, czyli reagowac slowami "nie no, bez przesady", albo wlasnie "nie umiesz klamac" i inne w tym stylu. Malo tego, za komplement nie powinno sie dziekowac. Niezaleznie od tego czy komplementujacy mowi szczerze czy nie, powinnismy przyjac komplement z usmiechem, albo ewentualnie kwitujac go stwierdzeniem "ciesze sie ze ci sie podoba". A wracajac do tematu, to madra kobieta potrafi w miare szybko sie zorientowac co do prawdziwych intencji faceta i co do szczerosci jego komplementow. Jezeli facet wyraznie wlazi do dupy i wymysla na sile coraz to nowsze komplementy, po to tylko zeby sie wkupic w nasze laski, to o ile robi to z plytkich podudek, to moim zdaniem jedyna stosowna reakcja jest natychmiastowe zgaszenie niewypalu tekstem "spierdalaj pajacu!".

Gość zrobmy fale meksykanska
19 a bo co ?