Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rece opadaja

ludzie jak wy wychowujecie wlasnych synow ?!

Polecane posty

Gość rece opadaja
Oczywiscie, ze sa, ale czy ja je chwale ? Ludzie powinni sie milowac nawzajem, a nie traktowac jak przedmioty.

Gość jaimojerozmyslania
:( Oczyiwście kobieta powinna być wierna, a facet też, ale życie jest jakie jest. Jeszcze w Polsce. Ja bym tam była wierna, ale chętnych na tę wierność nie znalazłam. Bo źle szukałam. Nie to państwo. Gdzie indziej ludzie nie są aż tak rozwięźli i cenią sobie przymioty DUCHA, że tak napiszę. Czyli np. CHARAKTER człowieka, a w Polsce tylko wyuzdanie i KASA. Nic poza tym. No ale do czego to prowadzi? Nie wiem :(

Gość jaimojerozmyslania
To prowadzi dot ego, ze jest CORAZ GORZEJ. Naprawdę. Każdy zamiast się brać do UcZcIWEJ ROBOTY to szuka sponsora i każda laska uważa, że nie pozostało jej nic tylko bycie prostytutką. I tyle - jaki dramat narodowy :( No ale do roboty się brać to nie pozostało. Choć to tam najróżniej bywa. A zresztą niech sobie każdy robi co chce tylko skąd w tym WYUZDANIU EROTYCZNYM same wilki to nie wiem. Wilki takie nie są. I dlatego w Polsce w lesie nie ma wilków. Bo wilki takie nie są. Psy są takie. I tyle :(

Gość rece opadaja
Pozostało tylko wyjechać do cywilizowanej Szwecji...

Gość jaimojerozmyslania
Wściekłe psy takie są. To jest Polska 2011 - WSCiEKŁE PSY I SUKI w czasie rui, ale na tabletkach. :(

Gość jaimojerozmyslania
Do Szwecji - a co ty masz ze Szwecją wspólnego? DO USA masz wyjechać. Jeszcze Cię najechali. I tyle. I tyle mądrego zrobili wiesz. Co poza tym? Nie wiem. I tak im Bóg Polski nie dał bo źle kombinowali? Chcieli się z Rosją rzucić na Zachód? Po co im ta Polska była też nikt normalny nie pojmował, ale się rzucili i zrobili POTOP. Teraz są wielce dobrzy. Też pewnie mają jakiś interes w tym. Powinni się obrazić bo im sie nie udało, nie?

Gość rece opadaja
W Szwecji przynajmniej jest równouprawnienie, i nie, nie przeszkadza mi wnoszenie szafy na 3 piętro ani kopanie dołów, wręcz wolę to od tego cholernego sprzątania :/