Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mam 26 lat

nigdy nie miałem dziewczyny

Polecane posty

Twoje stwierdzenie ma koloryt agresywny, bo myślałeś pewnie, że chcę wyjść na mądrzejszą i urywam patrząc z góry, że niby już gadasz bez sensu. A po prostu już się zaczyna od nowa to samo- to po co? A co do mojego życia to znowu mi wieje nieuzasadnioną agresją. Jakbyś chciał mi przygadać, że jestem hipokrytką. Siedzę na forum, bo lubię, dyskusje są ciekawe. Akurat mam wolne.

a ja dziś dzięki tej dyskusji jeszcze nic nei zrobiłam pozytecznego w pracy...a siedze za biurkiem od 8..ludzie..okradam firme bo sie opierdzielam :)

Taki jest los że niektórzy nic nie robia a dziewczyny za nimi latają ja tam nie zamierzam gonić za dziewczynami jak pies. niektórzy tak robili i się sparzyli i teraz nie wierzą w nic

Faith Hope Glory Mi się sniło kiedyś..że przyszedł mój Śp. tata i podał mi numery w totka. Zapisałam je, 2 razy zagrałam, ale jak widać, nadal jestem tu gdzie jestem, a nie na jakieś wyspie na plazy z drinkiem.

Nie mam żadnej..na fejsie same Awatary... chyba nie ma czego obrażać, raczej nie strasze ludzi.

No jestem nie dla każdego... każdy ma inny gust, do tego mam 2 tatuaże a to nie każdy lubi

"Co spowodowało zmiane daty poznania dziewczyny z 2012 na 2013?" Bo w 2012 koniec świata i będzie wytłumaczenie, że siła wyższa.:D