Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mam 26 lat

nigdy nie miałem dziewczyny

Polecane posty

marrysqare8777 Wiesz... mi chodziło o te podchody... takie skrępowanie na początku jak sie dopiero kogos poznaje

Gość |offerma!
"offerma jestes idiotą chyba, skoro myslisz, że kobiety lubią gadać o piwie i sporcie To tak głupie, że nawet nie ma co komentowac tego." nie, kobiety o tym "gadać" nie lubią ale lubią takich facetów.

Gość racjonalistka!!!!!!
Tomek nie gadaj bzdur, poznaj sobie fajną dziewczynę i jednocześnie koleżankę, a nie taką za 200zł na godzine

Dzięki, Karolina. Lubię wysokie obcasy, może chodź w takich butach, to kogoś na pewno przyciągniesz. Do tego jakieś obcisłe dżinsy, skórzana kurtka.

Gość racjonalistka!!!!!!
Nie lubią takich facetów offerma, to ty tak myślisz i pewnie jesteś samotny;) Do mandi : no był stresik i to ostry, ale i tak było fajnie i sympatycznie co nie?

no tak.. ale teraz ze swoim facetem sie z tego śmiejemy, jacy bylismy kiedyś dla siebie.... :)

Jak to co? No ona się Toba zajmie... Mysle ze za 200 zł to bedzie chyba cały serwis bez udziwnień, choc w tej branzy nie pracowałam ;)

Gość racjonalistka!!!!!!
Oj tam 200 zł to aż nie musisz mieć!!! Wystarczy, że zabierzesz ją na dobrą kawkę, ciacho kupisz do tego (szarlotka z lodami i bitą śmietaną super) i tyle. Potem ją do kina zaprosisz, to kupisz bilety, jakiś popcorn, cole to ze 50 zł stracisz:)

mam 26 lat a co wchodzi w skład tego full service, bo się nie orientuję? Co to za pytanie? Chcesz się tu podniecić czy co?

Gość Mnich................
stawki są z góry określone, a nie ze bita śmietana i szarlotka

Tylko, że ja nie chcę nosić wysokich obcasów dlatego by kogoś przyciągnąć... chciałabym je zakładać tylko dla tego jedynego, na specjalne okazje :) (bo tak na co dzień to nie wygodnie :p ) eh... nieważne.

Gość racjonalistka!!!!!!
Ja tu gadam o poznaniu fajnej dziewczyny, koleżanki i pośmianiu sie razem na randce, a wy o kurestwie jakimś!!! Bez przesady. Pomyśl co powie o Tobie przyszła dziewczyna jak się dowie, że korzystałeś z usług kurwy, ucieknie od Ciebie w te pędy!!!1

wszystko wchodzi w skaład full service, stad nazwa

nie, chciałem się po prostu zorientować, czy można by było zorganizować takie spotkanie np. u mnie w domu?

Gość racjonalistka!!!!!!
Nie szukaj kurwy tylko przyjaciółki i partnerki:)

Gość |offerma!
"a co wchodzi w skład tego full service, bo się nie orientuję?" przypomniał mi się taki kawał jak żyd na dziwki poszedł. podchodzi do panienki i pyta ile za numerek. ta mu mówi że 20 marek. oj to drogo, żyd na to, a co można dostać za 5 marek? za 5 marek to sobie pan możesz iść za róg i sam zrobić. żyd poszedł ale za chwile wraca i pyta: a komu ja mam zapłacić te 5 marek? z tobą tak samo.

co nie zmoienia faktu ze to upokarzające płacić za seks, na pewno lepiej samemu upolować sarenkę

Gość |offerma!
bycie 26 letnim gosciem który nigdy nie miał dziewczyny też w sumie jest dosyć upokarzające więc to chyba nie jest problem.

Gość racjonalistka!!!!!!
Tomek powiem Ci tak, z dośwaidczenia moich kolegów wiem, że po takim spotakniu z kurewką człowiek czuję się podle, raz ,że za to płaci, a dwa ,że czuję się taką pustkę emocjonalną i odrazę do siebie, że trzeba sobie tak pomagać, to zły pomysł. lepiej starać się poznać fajną dziewczynę do pogadania i pośmiania się razem, jak będzie ok, to seks i miłość same przyjdą:)