Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skołowany

co ja mam o tym sądzić??????????????

Polecane posty

Gość skołowany

Witam wszystkich, około miesiąc zostawiła mnie narzeczona, okazało się, że spotyka się ze studentem o kilka lat młodszym od siebie. My z moją ex jesteśmy w tym samym wieku. Wyprowadziłem się z naszego mieszkania wspólnie kupionego, byłem załamany. Musimy się ze sobą kontaktować z uwagi na wyprostowanie aspektów prawnych związanych z mieszkaniem. Powoli zacząłem wychodzić z wielkiego dołka psychicznego. Przez cały czas jednak czekam, aż zrozumie i będzie chciała do mnie wrócić i założymy swoją rodzinę. Jednak przez ostatni czas nie było żadnych sygnałów aby tak się miało stać. Dwa dni temu jednak rozmawialiśmy ze sobą przez internet i napisała mi że za mną tęskni. Że byłem dla niej bardzo ważny i to jest normalne. Nie wiem co o tym myśleć! Mam wielką nadzieję, że jest to początek powrotu, że zaczyna się to wszystko odwrócić i znowu być ze mną już na zawsze. Napiszcie coś co wy o tym sądzicie? Czy kobieta mówiąc, że tęskni to ma na myśli powrót czy to jest tylko gra i granie?

Gość paulana
powiem ci ze swojego doswiadczenia ze takich slow nie uzywa sie jesli nie chce sie powrocic albo sie tego nie czuje. Ale czy ty jestes gotowy na taki powrot? Jezeli zostawila cie bo nie chciala byc z toba to ok ale jezeli zostawila cie dla kogos to chyba ciezej hmm? Ja sama rozstalam sie z moim nazeczonym po 9 latach wspolnego spotykania sie i 2 latach mieszkania razem. Bylo ciezko ale nie zostawilam go dla nikogo. Czasem zaluje bo ma cos co lubie u mezczyzn ale ma tez cos co mnie nie pociaga jako kobieta czy partnerka.

Gość skołowany
odeszła mówiąc mi że mnie już nie kocha, ale już kiedyś też tak było i mieliśmy paromiesięczną przerwę po czym powróciła i było po prostu idealnie. Wierzę, że teraz zauroczyła się w tym młodszym chłopaku bo jak inaczej określić około 20-letniego faceta. Rozmawiali ze sobą przez gg i swoimi wypowiedziami doprowadził do tego że zachciała spróbować czegoś innego. Powiedziała mi że chce spróbować z kimś innym. Nie wiem co myśleć i jak zrobić aby wróciła, czy napierać na nią czego nie lubi czy czekać na jej krok?

Gość paulana
mowisz ze to nie pierwszy raz. Zastanow sie skoro bedzie odchodzic i wracac to co zrobicie swoim dzieciom w przyszlosci? Ona moze cie bardzo lubi moze nawet i kocha bo masz cos czego potrzebuje skoro ciagle chce kontaktu ale pomysl o sobie i swojej przyszlosci. Wiesz jezeli ona szuka nowych wrazen to znaczy ze nie jestes tym odpowiednim dla niej i nie ma tu nic zlego. Czasem milosc jest silna ale rozumem tez sie kieruj. Nie wiem jak sie czujesz kiedy cie zostawia dla kogos innego tylko dlatego ze nie kontroluje swoich uczuc a pozniej wraca bo tamto minelo?

Gość impotentem jestes bracie
albo jestes pipa albo ciota pozwalasz na to by laska poszla do innego dawala mu dupy a potem przyjmujesz ja z otwartymi ramionami? kolego czy u ciebie wszystko halo?

Gość skołowany
cały czas i bez względu na to co się wydarzyło wiem że ona jest tą jedyną na całe życie. Nie chce szukać kogoś innego bo tego kogoś tylko będę ranił. A tego nie chcę. Pisała mi że jestem bardzo dobrym i wartościowym facetem i że tęskni. Co to może oznaczać?

Gość paulana
jezeli jestes pewien ze chcesz jej powrotu nie rob tego za szybko, zdystansuj troche. Ona musi poczuc ze ty masz wlasne zdanie i nie moze sobie pozwalac na wyskoki i powroty bo definitywnie cie straci i bedzie to ostatni raz a ty poprostu z normalnej reakcji przestaniesz ja kochac. Ona musi to poczuc jezeli chcesz by sie to skonczylo i zaczela kontrolowac uczucia. Bo ma z tym chyba problem. radze wam tez isc do jakiejs poradni i porozmawiaj z nia o sexie bo moze cie kocha ale ta sfera zycia nie do konca ja zadawala i dlatego szuka czegos "innego"

Gość cokolwiekja
pewnie posprzeczała się z facetem i rozmową z tobą chciała sobie poprawić humor. nic się nie martw, nie chce wrócić, masz spokój i świetlaną przyszłość :)

Gość skołowany
Wiem, że najlepszym wyjściem dla mnie jest teraz olać tą sprawę i osobę, ale to jest podejście rozumem, a w we mnie jest coś innego, ehhhhh Większość znajomych mi mówi, że ona zwyczajnie nie zasługuje na mnie, ale jeżeli chcę powrotu to abym się z nią nie kontaktował. Żeby zrozumiała że nie jest już dla mnie całym światem, że nie jest już dla mnie najważniejsza, żeby poczuła że na zawsze może mnie stracić. Wtedy się ogarnie i zacznie się kontaktować i interesować. Cze te jej słowa że za mną tęskni są już sygnałem że zaczeła myśleć o nas?