Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfdsdsfdfsdfdfsfds

Powiedział mi, żebym się odp...doliła. Zerwać kontakt od razu czy...

Polecane posty

Gość dfdsdsfdfsdfdfsfds

Czy od razu zerwać z nim kontakt blokując go na wszystkim (łącznie z moim nr telefonu) czy poczekać, aż przeprosi i dopiero wtedy z satysfakcją usunąć go z mojego życia? Które rozwiązanie będzie lepsze? Dodam tylko, że stało się to podczas rozmowy (zaczynała się kłótnia), uderzyłam chyba w czuły punkt, sama nie wiem, i to powiedział (nic nie odpowiedziałam). P.S. mieszkamy bardzo daleko od siebie, dlatego piszę o blokowaniu

Gość lord nelson
na stos z nim

Gość dość wyraźna
poczekać aż przeprosi, jak nie przeprosi to zerwać kontakt

Gość don morelo
on już z tobą zerwał, nie zauważyłas tego?

Gość kjgjhgjhg
Haha o ile to on nie zerwal juz z Toba cwaniaro :D

Gość dfdsdsfdfsdfdfsfds
My nie byliśmy razem :P Po prostu się przyjaźniliśmy

Gość dfdsdsfdfsdfdfsfds
Owszem, lubiłam go, ale widocznie tak miało być. Nie chcę już tego rozstrząsać, nie wykluczam, że dużo w tym mojej winy. Było, minęło, teraz chcę to po prostu zakończyć tylko nie wiem jak, dlatego proszę o rady

Gość dfdsdsfdfsdfdfsfds
Hmm pozwolę sobie podbić :)

Gość dfdsdsfdfsdfdfsfds
Nieee, on nie jest moim facetem :D Już podjęłam decyzję, bo szkoda mi na to wszystko czasu i nerwów...

a co ty chcesz zrobic trepenacje czaszki czy rozszczepic atom??? proste jak drut, jak chcesz zakonczyc to sie po prostu nie odzywaj a jego ignoruj... kuzwa, czy to tak trudno wymyslic?

Gość dfdsdsfdfsdfdfsfds
Po co od razu te złośliwości? :P Tu nie chodzi o ingorowanie tylko całkowite usunięcie z życia, pytanie tylko czy przed czy po tym jeśli ewentualnie przeprosi

Gość To ma pływac jak statek
Hahahaha! Koleś zrobił Ci chamski zjazd po brzytwie, a Ty jeszcze myślisz co tu odjebać. No nie mogę. Ale jak to mówią, napluj świni w oczy, to powie, że deszcz pada :D Życzę Ci więcej godności, bo wychodzisz na żałosną kurewkę bez ambicji.

Gość twoje pytanie i zachowanie
jest tak idiotyczne, że mam ci do powiedzenia tylko jedno: Odpierdol się 🖐️

Gość dfdsdsfdfsdfdfsfds
No tak, bo skomlę na kolanach i proszę o przebaczenie :D

Gość dfdsdsfdfsdfdfsfds
Matko, zadałam proste pytanie, a wy potraficie jedynie rzucać inwektywami, pisać, jaka jestem głupia (niby czemu jestem głupia> bo chcę go wyrzucić ze swojego życia?). Ja go bardzo dobrze znam, i wiem, że przeprosi za swoje słowa. Zastanawiam się czy dać mu taką możliwość :)

Gość lord nelson
:)

Gość student przed świętami
Jesteś bardziej pusta niż moja lodówka :D A przyznam, że mam w niej tylko pół cebuli i brudny słoik po majonezie :D 🖐️

Gość gabinet pana prezesa
Nie dawaj mu możliwości przeprosin. Powiedział, że masz się odp....., to odp.... się. Niech teraz sobie jęzor odgryza. :)

Gość dfdsdsfdfsdfdfsfds
Nie mam nk, ale mam za to telefon komórkowy, stacjonarny i komunikator internetowy. Za ich pośrednictwem się komunikujemy, w związku z faktem, że dzielą nas tysiące kilometrów :) Tak czy inaczej muszę już iść, za ładna pogoda żeby kisić się na kafe ;p Pa 🖐️

Gość To ma pływac jak statek
Ale masz kurwa dylemat. Napiszę jak krowie na rowie. Facet powiedział Ci, że masz się odpierdolić. Nie chcesz już utrzymywać z nim kontaktu, więc co za różnica czy Cię przeprosi? A może chcesz podbudować swoje ego, marny człowieczku? Że niby wiesz, on z podkulonym ogonem będzie się płaszczył, przepraszał, a Ty - dumna suka będziesz mogła mu pokazać jaka jesteś wielka. Ogarnij się, to nie piaskownica. No, chyba, że macie po 14 lat.

Gość lord nelson
a czy on przypadkiem nie chciał żebyś się odpierdoliła odjego "czułego punktu" ? :)

Gość niekafe niekafe
kafeteriusze to oszołomy co nie potrafią czytać ze zrozumieniem, ot co.

moim skromnym zdaniem to ty wcale nie chcesz z ni zerwac znajomosci tylko mydlisz sobie oczy. jak sie kogos nie chce znac to sie go unika i juz a nie tworzy schody

Gość lord nelson
niezly odzew jak na takie beznadziejne prowo

Gość dfdsdsfdfsdfdfsfds
Cześć :D No cóż, niestety to nie jest prowo, ale skoro tak uważasz to proszę bardzo. Już się wszystkim zajęłam :) Tylko numer muszę jeszcze zablokować ale to po Świętach :) Wesołych Świąt Kafeteriusze!

Gość resident
oczywiście, że przed, bo po to jest jak tortura. to był twój przyjaciel i tak go traktujesz? może coś mu się stało w ten dzień, a Ty nie wiesz o tym.