Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZŁAPAĆ TROSZKĘ SŁONECZKA

CZY MOŻNA POSIEDZIEĆ NA BALKONIE W CIĄŻY????

Polecane posty

Gość ZŁAPAĆ TROSZKĘ SŁONECZKA

Odsłoniłam, ręce, dekolt i ramiona i tak myślę czy mogę posiedzieć choć z pół godzinki na słoneczku, oczywiście zakrywając brzuszek, bo jestem w 8 miesiącu ciąży. Hmm??

Gość bzdoora
Nie zapomnij zasłonić głowy...

Gość awertyyyyyyyyyy
:o nie , nie możesz.. najlepiej zamknij się w piwnicy. skąd się biorą tacy tępi ludzie?

Gość nie można!!!
W ogole nie podchodz do okna, poczekaj az maz wroci z pracy i przewietrzy wasze mieszkanie - a ty nie otwieraj okien ani drzwi balkonowych, bo inaczej dziecko bedzie mialo kolki od 3. tygodnia zycia! Usiadz wygodnie na krzesle przed kompem, to bardzo zdrowo! :O tez nie wiem, skad takie "cos", niby "matka", sie bierze...

Gość tak, ale nie w
godzinach od 10-16, bo wtedy słońce nie jest zdrowe. Ja w ciąży nie siedziałam na słońcu

Gość THAISSE80
nie, bo od nadmiaru slonca dziecko zrobi sie czarne i potem maz pomysli, ze to nie jego.

Gość albo sie rozpusci
bachorek z goraca :(:(:(

Gość haha dobre to
nie powinnas siedziec na sloncu bo dziecko dostanie udar i urodzi sie glupi jak jego matka

ABSOLUTNIE BALKON ODPADA DO TEGO JESZCZE W 8 MC!!!! ZWARIOWAŁAŚ MAM NADZIEJĘ ZE POD TOBĄ ŻADNI LUDZIE NIE MIESZKAJĄ

Gość ja pod koniec ciazy
mialam skore zbyt wrazliwa, by na sloncu siedziec... Posiedzialam z dwa razy w ogrodzie na lawce po 15 minut, by zlapac troche promyczkow i zaraz mialam skore podrazniona (normalnie opalam sie szybko, od razu na brazowo).

Gość hyt56y
ja tez uwazam ze nie mozna,bron boze siedziec na balkonie grozi przedwczesnym porodem albo kalectwem dziecka bo głupota juz zagwarantowana w genach po mamusi :-O

Gość mamamama26
widziałam w lecie na basenie otwartym mega opaloną kobiete w zaawansowanej ciąży w pełnym słońcu i kostiumie 2 częściowym - i to kilka razy jak tam byłam też była - więc troche słoneczka na buzie ci nie zaszkodzi - zresztą ja byłam w ciąży w lato i chodziłam po słońcu itd bo przecież nie zamkne sie w domu