Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjbfdvcuihfdghjkgfb

morfologia krwi

Polecane posty

Gość hjbfdvcuihfdghjkgfb

mam problem, otóż paliłam ganje niedawno i dzisiaj dostałam skierowanie na morfologię krwi . czy w takim badaniu wykryją składniki marihuany ? to bardzo ważne !

Gość lord nelson
a w jakim celu te badania?

Gość To ma pływac jak statek
Jeżeli nie będą to testy narkotykowe to marne szanse

Gość hjbfdvcuihfdghjkgfb
z powodu wysypki. byłam dzisiaj u lekarza i kazał mi zrobić te badania. na hasło ' badanie krwi ' aż podskoczyłam na krześle, no kurde :O

Gość kyfkuy
oczywiscie ze tak jesli trawe paliłeś nie później niż 2 tyg temu

Gość hjbfdvcuihfdghjkgfb
no nawet tydzień nie minie :O ale na pewno ? chodzi mi o to konkretne badanie, bo jeśli robiłabym badanie krwi na ilość przeciwciał to laboranci patrzą tylko na to, a resztę mają w nosie i czy tak samo jest podczas morfologi ?

Gość reddb.
masz nauczkę żeby nie palić tego gówna, a obecnośc trawy oczywiście że wyjdzie w badaniu, jesli nie masz 18 lat to zostanie zaznaczona na wykazie wartości wyników obecnośc narkotyków.

Gość hjbfdvcuihfdghjkgfb
co to za nauczka? niczego mnie to nie nauczy, poza hasłem " unikaj lekarzy " -.- zawsze mam takie szczęście, raz w życiu zapaliłam i kurde już przesrane -.-"

Gość kryspinowaleady
jak jesteś na tyle dorosła i odważna żeby palić trawę to bądz na tyle odważna żeby zrobić wyniki i pochwalić się przed mamusią jaką ma cudowaną córcię, bo zapewne nie masz 18 lat, więc się zdecyduj albo nie masz jaj a albo masz i pokaz rodzicom wyniki.

Gość hjbfdvcuihfdghjkgfb
jeszcze parę miesięcy do tej 18, ale fakt, że jestem niepełnoletnia jest w tej chwili bez różnicy, w tym kraju i tak jest to nielegalne, a dla moich rodziców wypicie piwa nawet gdy skończę 40 lat będzie złe -.- nie chcę palić już przed tym badaniem, wolę poczekać :P

Gość Matis
nie, przyjmowanie marihuany nie wpłynie w żaden sposób na wynik morfologii krwi, nie da się po tym badaniu poznać kto, kiedy i ile palił, o to możesz być spokojna zapraszam na mój portal z poradami medycznymi: http://twojdoktor.info/

Zwykłe badanie morfologii krwi tego nie wykryje. Morfologia to badanie podstawowych składników krwi a nie na zawartość substancji toksycznych.

Gość gość
To prawda, ale jeśli już idziesz na morfologię, lub jakiekolwiek badania to zawsze wybieraj sprawdzone miejsca http://www.apc-analizy.pl/

Gość gość
Ja mogę polecić http://www.med-expert.pl/ to miejsce. Zawsze robię tu badania i jestem zadowolona. Są terminowo i zawsze bardzo dokładne, jeszcze nigdy nie musiałam powtarzać.