Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kArOlCiAzzzz

Kiedy główką w dół?

Polecane posty

Gość iwona-----
do 36 tyg ma czas potem to raczej małe szanse na obrócenie

Gość mała stoki
U mnie juz w 28 córcia się odwróciła i tak zostało do końca:)

Gość mamcia 06
ja mialam badanie w 32 tyg ciazy, i stwierdzono ze juz jest główka w dół ale nie wiem czy sie jeszcze nie przekreci bo bardzo ruchliwy chłopak :) czekam n kolejne wizyty ;p

moje w 29tc główką w dół, potem w 34 ułożone pośladkowo, a w 37 znów główką w dół i już tak zostanie;)

Gość alaaa ma kotaaaa
mój od początku był główką w dół lekarz stwierdził jeśli do 36tc sie nie obróci to w 38tc cięcie. No i było cc ;) duzo zależy od wielkości dziecka, ilości wód itd.

Gość alaaa ma kotaaaa
o matko miało być dupka w dół a nie główką ;) za dużo martini :p

Gość dvdvf
w 36 , coreczka obrucila sie plecami do moich plecow, takze u nas tez zakonczylo sie cc

Gość mama sama w domu...
w 34 tyg na usg już był odwrócony

Gość dfdfed
u mnie w 20tc byl juz glowka w dol, aktualniejest 23tc, ale mowia ze jeszcze nie raz moze sie przekrecic

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
u mnie od poczatku byla tylkiem w dol...w 38tyg wyladowalam w szpitalu, a mala byla glowka w dol- zdziwil mnie lekarz przyjmujacy tym stwierdzeniem, ale oka...nastepnego dnia rano przy badaniu juz byla tylkiem w dol:D a potem przez prawie 2 tygodnie byla bonanza:d obracala sie do 4 razy dziennie- bylam "atrakcja" calego oddzialu:D kazda pozlozna, albo lekarz w chwili wolnej mnie "lapali" i sprawdzali gdzie tym razem jest glowka...skonczylo sie na cc, w dniu operacji rano mala przez 30 min kiedy robili mi ktg "kopnela" mnie okolo 70razy...to byl piatek- po obchodzie stwierdzono, ze robia mi cc bo moze z tego nieszczescie sie wykluc...coz nie zaluje:) ale co strachu sie najadlam przez te prawie 2 tyg to tylko ja wiem:/