Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pryszczata123

czy kobieta z tradzikiem moze byc atrakcyjna?

Polecane posty

Gość pryszczata123

Prawda jest taka,ze tradzik mam okropny.czerwone krosty na calych policzkach.ale mam super tapete-podklad mineralny ,troche policzki zakryje wlosami i nie widac mocno..chybaz,e w ostrym swietle. i faceci chca sie umawiac na randki,na kolejne tez spotykamy sie wieczorem,jak swiatlo juz mniejsze:) tylko,ze ja nie jestem w stanie pokazac sie zadnemu bez makijazu,bo naprawde z makijazem nic nie widac...a nie bede sypiac z facetem w makijazu,kiedys trzeba sie pokazac... nie moge na siebie spojrzec w lustrze po zmyciu makijazu skoro ja nie moge na to patrzec,to co dopiero faceci wzrokowcy.... dodam,ze tradziku nie da sie wyleczyc,dwa razy bralam izotretynoine,najsilniejszy lek,po roku wszystko wracalo.mecze sie od lat 12,raz jest lepiej raz gorzej,ale moj ojciec tez ma,widac to nieuleczalne.

Gość Pawel01
znajdź sobie faceta z trądzikiem

Gość Qwerciuuch
mi by to nie przeskadzało jeżeli by była sympatyczna, miła, ladna i zgrabna :) :) , sam miałem ogromne problemy z trądzikiem i wiem jak ciężko z tego wyjść - cóż choroba wredna

Gość pryszczata123
no tak,ale wlasnie jakos tych z traidzkiem nie moge spotkac..takich zeby bylo fajni;) oprocz tego,ze mam tradzik jestem atrakcyjna,wiec nie chce byle kogo..

Gość ogień i pióra
może z wiekeim sam tradzik ci mnie,a co do faceta to na pewno będzie trudno, ale nie trac nadziei każda znajdzie amatora