Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milość ___ czy ____ zakochanie

czy to miłość????

Polecane posty

Gość EL NINKA
Sam nie wiem, co mam zrobić, aby się lepiej poczuć. Na to wszystko trochę za późno, choć jakiekolwiek starania dopiero widać. Nie wiem, czy da sie to wybaczyć, po prostu nie wiem... Tymczasem znowu przyjdzie oglądać, jak się ona upaja na fotach- ja bym tego nie zamieszczała, bo wiem, jakby bolało to tą drugą, jeszcze tak zaangażowaną. Mści się na mnie? Sam sobie odpowiedz, choć po synusiu widzisz jakie ziółka 2, prawda. Pomylilam sie, chociaż raz chciałabym. Nie ta, to inna, a ja dalej bez Twojego przytulenia- i jak zdefiniowac milosc? -----------------------------------------:(((

Gość EL NINKA
Tęsknię :( I znowu kolejny dzień bez Ciebie :( plus smutek widząc, co jest

Gość EL NINKA
JESTEŚ MUSZĘ coś waznego powiedziec, bardzo

Gość EL NINKA
czy to przeznaczenie? Jadąc do drugiego domku, na swiecojkę. Wysiadają tramwaje w miescie, odbieram 5y tel., ze ktos mnie odbierze. Ok, zgadzam się, jedziemy na Olechów, na cmentarz tuż przed 14. Idę, stanęłam a jkaimś kolesiem w brązowym t-shirt, patrzę... to byłeś Ty. Wmurowało mnie tak pół minuty, po czym uciekłam, od stosika na dworzu do stoiska sklepowego. Byłeś z mamą i z babcią. Szłam za Wami, skręciłam a alejkę boczną, a potem patrzyłam 15 min. Idąc, z powrotem cały cas widziałam jak 3masz torbę na prawym ramieniu i totalnie zamyslony coś kładziesz na pomnik. Czekałam aż się odwrócisz, spojrzałeś, jakoś nie miałam sił podejść bliżej, tak chciałam, ale w tej sytuacji nie chciałam przeszkadzać. Ma. min. szłam ta alejką do krzyża, skręciłam w lewo. Potem odjeżdżając nie widziałam Cię, ten dzień mnie zszokował. Tak jak to,ze rok temu dowiedziałam się, ze mieszkasz blisko mojego ojca. Cest la vie?

Gość EL NINKA
jestem w szoku totalnym... kto ten plan ułożył? Gdyby nie te tramwaje nawet bym nie była na tym cmetnarzu. Nie smuć się, nie garb się kochanie :)

Gość EL NINKA
Tarota sama moge postwaić. Interesuje mnie realny wymiar, jak dziś :).

Gość EL NINKA
21:20 [zgłoś do usunięcia] papilon przyjdzie taki dzien, ze pewnego dnia spotkasz kogos dla kogo bedziesz wszystkim, i kazdego dnia bedzie tobie o tym przypominal Jak to odniesiesz do dzisiejszego spotkania?