Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedna taka gruba

Mam prawie identyczną fiurę

Polecane posty

Gość jedna taka gruba
załóżmy, że identyczną

Gość czyli masz wielkiego dupsztala
baardzo wielkiego :o no szczupła tez nie jesteś

Gość jedna taka gruba
xxx zawsze szczery, dzięki :-D

Gość jedna taka gruba
może dupsztala trochę mniejszego, ale nie wiele

Gość jedna taka gruba
niewiele*

Gość jedna taka gruba
To oceń ją nie mnie. Ja nie będę niczego udowadniać.

Chociaż pamiętaj, że w życiu bywa różnie, gusta gustami, a i tak los płata figle. Ja mam raczej strasznie anorektyczny gust, a teraz spodobała mi się dziewczyna, która wcale taka nie jest:) Po co tak się martwisz tą figurą? Ważne jak Ty się czujesz...

Gość jedna taka gruba
xxx nie napisałam, że się martwię, chcę znać opinie jedynie.Chodzę na siłownię i chciałabym wiedzieć w którym momencie przestać.Mnie się podoba(dobrze się czuję) w swojej skórze, ale wiadomo jak każda kobieta chcę się też podobać facetom, więc taka mnie refleksja naszła czy warto jeszcze zrzucić parę kilo czy tylko skupić się na ujędrnianiu :-)

Gość jedna taka gruba
pytałam o figurę, nie o twarz

Gość jedna taka gruba
xxx nie mogę się skupić tylko na talii i brzuchu mając taką figurę. Jeśli w tym momencie schudnę tylko w talii będę wyglądać dziwnie.To może schudnę do rozmiarów anji rubik.Tyle samo pracy w to włożę co w ujędrnianie tego co mam a jeśli mam być bardziej sexi to warto.

urooooooooooook wiesz, że osoby na siłę dogadujące innym mają niskie poczucie własnej wartości lub wyolbrzymioną opinię o sobie? Po co się jej czepiasz, skoro tak naprawdę nic nie wiemy?

Gość jedna taka gruba
Nie, nie stosuję diet. Jedynym zaleceniem mojego instruktora jest białko każdego dnia rano. Ćwiczę 3-4 razy w tyg. Nigdy moim celem nie było odchudzanie a tylko poprawa sylwetki i ujędrnianie. Rozumiem panowie, że wolicie inne gabaryty, pomyślę nad tym i może to zmienię :-)

Jak masz takie gabaryty a przy tym poukładane w głowie i nie jesteś wrednym babsztylem to spokojna twoja głowa że podobać się będziesz. Oczywiście pod warunkiem ze nie ubierzesz za ciasnych krótkich spodenek... A że tu co poniektórzy psioczą? Cóż taka moda... A w realu by i tak merdali ogonami ;)

Gość jedna taka gruba
xxx bardzo różnie mam rozpisane treningi. Więcej siłowych, bo tak jak pisałam nie zależało mi na odchudzaniu. Rozgrzewka oczywiście jest, trochę skrócona, tak do 10 min, bo na siłownię chodzę pieszo :classic_cool:

No to pewnie takim standardowym ogólnorozwojowym planem idziesz?:) Chodź dalej na siłownię dla własnego zdrowia i kondycji...

Gość jedna taka gruba
xxx dokładnie tak, ogólnorozwojowy trening :-) Wezmę wasze sugestie pod uwagę. Trochę mi jednak przykro, że nie przemawia do was kobiecość takich kształtów, bo ja czuję się fenomenalnie właśnie w takich gabarytach.

najważniejsze są proporcje. jeśli masz masywne uda, ale za to duże cycki i wyraźne wcięcie w talii, to na pewno będziesz się podobać wielu facetom :)

Najważniejsze żebyś nie miała kompleksów, bo tego nikt nie lubi:) Skoro akceptujesz siebie, możesz się podobać i zapewne będziesz się podobać. PS. Każdemu podoba się co innego;) Trafisz w końcu na kogoś kto będzie na Ciebie spoglądać "wiadomym" wzrokiem (o ile jeszcze nie trafiłaś)!

Gość jedna taka gruba
Jestem zbudowana proporcjonalnie, wcięcie w talii, duży biust i dość szerokie biodra(masywna pupa).Przy tym też wysoka.

czyli masz fajną figurę, której na pewno niejedna koleżanka Ci zazdrości :)

Gość jedna taka gruba
xxx Z całym szacunkiem, nie potrzeba mi rad typu "każda potwora znajdzie swego amatora". Ja nie narzekam na brak zainteresowania, nie brak mi również wiary w siebie. Chciałam spojrzeć na swoje ciało obiektywnie, do tego najlepsi są mężczyźni których nie znam. Potrafię urzekać i kusić, chciałam tylko wiedzieć ile w tym "kuszeniu" powierzchowności a ile uroku osobistego :-p Niemniej dziękuję Ci xxx za rzeczową rozmowę.

Wybacz, jeżeli Cie uraziłem;) Chodziło mi raczej o to, że skoro nie masz sama problemu, a chcesz znać opinię innych to w pewien sposób chcesz się dopasować do otaczających norm i gustów. Masz fajne ciało a i tak poświęcasz na przemyślenia za dużo czasu:) Może i to jest takie kobiece, ale ja jestem tylko prostym facetem - rozpatruję wszystko w kategoriach podoba(nie podoba)/logiczne(nielogiczne):D

Chciałaś poznać opinie facetów... Tylko skąd wiesz które wypowiedzi są opiniami facetów a które smarkaczy którzy kobietę widzieli tylko w TV? No i nie zapominaj że wiele tu znajdziesz wojujących anorektyczek...