Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tesciowa szwagierka

co wy na to

Polecane posty

Gość tesciowa szwagierka

gdy przyszlam do niego pierwszy raz, jego mama byla mila, jego siostra na moje: jestem basia, milo mi odpowiedziala: ja nie wiem, czy mi milo. potem dogadywala, ze nie wyjdzie mu, albo ze bedzie jak z jego byla. gdy powiedzial, ze sie wyprowadza, idziemy na stancje, to przestaly sie odzywac do niego teraz nie wiem mieszkaja daleko ode mnie, na codzien jego matka jest sama, a corka przyjezdza raz na miesiac jest studentka, dobrze byloby gdyby syn byl przy rodzicach, niestety mieszkaja gleboko w lesie, w malej lesniczowce, mam ogromne wyrzuty sumienia, bo zal mi tej pani-zostanie sama, ale co piskleta maja zostac w gniezdzie z rodzicami?

Gość tesciowa szwagierka
jestem jej wdzieczna za jej syna, to najlepsze co mnie w zyciu spotkalo, z dziewczyna nie musze sie dogadywac, moze sie zakocha to w koncu jej sie humor poprawi, w sumie co mnie ona interesuje? tez taka bylam , dopoki nie poznalam bartka planujemy kredyty, mieszkanie z rodzicami nie wchodzi w gre, on mieszka poki co 6 km od asfaltu i nie ma tam warunkow, a ja ze swoimi-niby bylby jakis pokoj u mnie,ale nic na sile