Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimo,że łykam tabsy

Zazdroszczę dziewczynom które mają odwagę uprawiać przygodny seks !

Polecane posty

Gość mimo,że łykam tabsy
"Masz indeks Perla który daje im skuteczność na poziomie 99,8 Znaczy to ni mniej ni więcej tyle że jak będzie wszystko idealnie nie będziesz chora będziesz brała o dokładnie tych samych godzinach nie zachorujesz nie będziesz miała infekcji....... to na 1000 stosunków zajdziesz tylko 2 razy " a ja słyszałam ,że to 0,2% to właśnie te kobiety które miały coś z soba nie tak

Gość a kobiety uprawiajace
przygodny oral i zwlaszcza przygodny anal to patologia

@mimo powiem ci jeszcze inaczej... Ginekolog mojej żony powiedział wyraźnie i dobitnie żebyśmy tabletki wsadzili miedzy bajki bo nie dają odpowiednio wysokiej skuteczności. A już nie bierze żadnych leków które by mogły wchodzić w interakcję no poza Ibupromem :D Więc masz obraz jak wierzy w skuteczność tabletek lekarz który pewne doświadczenie ma i ma na czym opierać swoją opinię. Tabletki są dobre dla tych którzy nie chcą mieć dzieci ale mogą je mieć.

Gość mimo,że łykam tabsy
no taa to co niby jest odpowiednie ? może gumka ? :O wątpię..

Gość bardzo dziwnie ,bo
ja używam od dobrych kilku lat tylko tabletek i ciąży nie było

@mimo słyszałam że na niewiele ci się przyda w ciąży ;) Poczytaj bo index obrósł mitami a naprawdę nie trudno dotrzeć do dokładnych danych. Ale naprawdę powinnaś bardziej się bać WZW ;) bo dziecko sobie wyjdzie z ciebie po paru latach nawet przestanie budzić w nocy a w końcu pójdzie w cholerę ;) A choroby nie.

Gość mimo,że łykam tabsy
"do a chuj wam " że tak wulgarnie powiem, gówno cię to obchodzi, nie psuj mi tematu!

Gość kobiety uprawiajace
przygodny anal to szmaty

Gość mimo,że łykam tabsy
ale my tutaj nie o tym!!

"ja używam od dobrych kilku lat tylko tabletek i ciąży nie było " No to gratulacje.. A co powiesz na pary płodne i zdrowe które od paru ładnych lat starają się o dziecko a ciąży nie ma...? :D Oj dzieci dzieci.... "no taa to co niby jest odpowiednie ? może gumka ? wątpię.. " Są skuteczniejsze metody od gumek i tabletek ;).

Gość mimo,że łykam tabsy
szklanka wody chyba

Gość autorko czyli chcesz
stac sie kobieta rozwiazla, co gdzies ma zasady? chcesz miec opinie latwej? zaden porzadny facet nie marzy o kobiecie, ktora uprawiala przygodny seks

@mimo szklanka wody jest zapewne najskuteczniejsza ale są też inne metody o podobnej skuteczności ;) a nie zabierającej przyjemności z sexu. Poczytaj index P. to zapewne znajdziesz.

@a chuj wam A co ty się tak ciskasz? Masz jakiś problem coś cię boli? A że nie przyznasz się do przeszłości... Wstydzisz się tego? Uważasz za złe? Coś byś zmieniła? W czym masz problem? Jak uważasz że nie robiłaś nic złego to czemu się o tym boisz mówić? Macie jakieś dziwne fobie z tą przeszłością.

Gość przygodny seks uprawiaja
stare zdziry

Gość koszka99
Należę do osób, które lubią ryzyko. Akurat seks w gumce + łykanie tabletek to żadne ryzyko. Zajście w ciążę w tym przypadku byłoby porównywalne do wygranej w totka. Seks przygodny to nic złego. Lubię czuć bliskość fizyczną, lubię seks, ale nie chcę się wiązać. Uważam, że posiadanie mężczyzny to żadne szczęście tylko same kłopoty. Takie jest moje zdanie. Wypełniam swoje obowiązki, tyram dzień w dzień i czasem potrzebuję odskoczni - taniec przy fajnej muzyce, a potem bliskość fizyczna z kimś, kto mi się podoba. Niekoniecznie seks. Jeśli nie mam ochoty to tego nie robię. Pozdrawiam.

Gość koszka99
nie jest cnotą, ale po co to ukrywać? Czy mężczyźni ukrywają to, że maczają ptaszka gdzie popadnie? ;)

Gość dzisiaj kobiety
sa puszczalskie